AYAKKABI BOYACILARINA LOSTRA KONFORU

AYAKKABI BOYACILARINA LOSTRA KONFORU

Akhisar şehir merkezindeki ayakkabı boyacılarının yıllardır beklediği kapalı lostra salonu belediye tarafından yapılıyor.

Akhisar şehir merkezindeki ayakkabı boyacılarının yıllardır beklediği kapalı lostra salonu belediye tarafından yapılıyor. Akhisar şehir merkezinde Tahir Ün Caddesi üzerinde bulunan ve çevre, peyzaj düzenlemesi geçtiğimiz aylarda yapılan Şükran Ayaz parkı kenarındaki seyyar ayakkabı boyacılarının yağmur ve soğuktan korunması amacı ile lostra salonu yapılıyor. Gazetemizin daha önce kamuoyu oluşturmak ve ayakkabı boyacılarının isteğinin dillendirilmesi amacı ile yaptığı haberlerin de etkisi ile uzun zamandan beri planlandığı halde bir türlü hayata geçmeyen proje ayakkabı boyacıları tarafından sevinçle karşılandı.

Yapanlardan Allah Razı Olsun

Altıeylül Gazetemiz muhabirlerine memnuniyetlerini dile getiren seyyar ayakkabı boyacıları, elbette ev konforunu aramıyoruz. Güzel bir şey yapılıyor ve en azından bizi yağmurdan koruyacak. Sadece biraz daha derinlik olsa idi daha iyi olurdu diyoruz. Allah düşünenden ve yapanlardan, sebep olanlardan razı olsun" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU