SİYASET

SİYASET Haberleri

AYDEMİR´DEN ATSO ZİYARETİ

AYDEMİR´DEN ATSO ZİYARETİ

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Gürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Dal ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Gürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Dal ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy´u ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feride Sakarya ziyaretten memnuniyetini dile getirerek heyete teşekkür etti. Başkan Ulusoy ziyaretlerinden dolayı Ak Parti teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Ulusoy; ?Yeni bir dönem başladı. Akhisar için hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız güzelliklere ulaşmak ve Akhisar´ı daha iyi noktalara getirmek. Hep birlikte başarılı işler yapmak istiyoruz. Akhisar´ı daha ileri noktalara taşımak istiyoruz. Belli bir ivmeyi yakaladık. Güzel şeyler oluyor. Bunu hep birlikte görüyoruz. Bundan da son derece mutluyuz. Zeytin İhtisas Sanayi Bölgesi yapılıyor. Bunlara yeni firmalar eklenmektedir. Ve bunlar bize güven veriyor. Marka değeri oluşturma konusunda atılan çok güzel adımlar var. Tüm bunlar yeterli değil. Devamının gelmesi lazım. Tren yolun kalması ve  o alanın değerlendirilmesi ile birlikte bölgenin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkacak. Bu büyük bir işti ve sizler bunu başardınız. Çevre yolu çalışmaları hızla devam ediyor. Biz artık 4 yıllık fakülte istiyoruz. Üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Ama sizlerden de destek bekliyoruz. Akhisar bulunduğu noktalardan çok daha iyi yerleri hak ediyor. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum.? dedi. Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Aydemir; ?4 yıllık dolu dolu Akhisar için güzel günleri birlikte yaşarız. Burada herkesin ortak bir amacı var. Akhisar´ımıza daha güzel hizmetler yapabilmek, yatırımlar kazandırmak ve Akhisar´ı daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bu mücadeleyi ömrümüz yettiği müddetçe vereceğiz. Güzel işler yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Stadyum yaptık ve yapım aşaması bir hayli yorucu oldu. Ama sonu güzel oldu ve Ziraat Türkiye Kupasını kazandık. Akhisar her şeyin en güzeline layıktır. Marka şehirdik ve Ziraat Türkiye Kupasını ile beraber bizi Türkiye değil dünya tanımaya başladı. Cumhurbaşkanımız Manisa mitingini Akhisar´da yapması da balla kaymak oldu.

Çevre yolu Akhisar´ımız için olmazsa olmamızdı. Bunun bir kısmını açtık inşallah. Diğer kısımları da en kısa süre içinde açacağız. Demiryolu projemiz vardı. Bugün demiryolunu Akhisar´ın dışına çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü Akhisar´ı ikiye bölüyordu. Demir yoluna yakın mahaller hep demir yolundan şikayetçiydi. Raylar kaldı onları da en kısa sürede söktüreceğiz. Ve bu demir yolu olan yere ne yapabiliriz diye beyin fırtınası yapacağız. Akhisar için desteklerinizi bekliyorum.?dedi. 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Erdayıoğlu Akhisar´dan milletvekili olmamasının eksikliğini çok yaşadığını dile getirerek Uğur Aydemir´e teşekkür etti.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK