AYVAZ DEDE İMAM HATİP´DEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

AYVAZ DEDE İMAM HATİP´DEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

Akhisar Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu´ndan 2017-2018 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler içinokul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Akhisar Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu´ndan 2017-2018 eğitim öğretim yılında  mezun olan öğrenciler içinokul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

            Sunuculuğunu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yahya BİLGİÇ´in yaptığı program, İstiklal marşının okunması ile başladı. Ardından Kur´an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yıldırım BAYIR, bu yıl üçüncü mezunlarını verdiğini belirterek mezun olan gençlere seslendi ve onlara Kur´an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin (s.a.v) hadislerinden örneklerle hayatlarına nasıl yön çizecekleri ve nelere dikkat edecekleri konusunda güzel hatırlatmalarda bulundu.

Mezun olan öğrenciler adına Elif ÖZCAN, mezun olmanın verdiği duygu ve düşüncelerini aktardı. Bu yıl mezun olan öğrencilerden okul birincisi Ahmet Taha KAHYAyaş kütüğüne birincilik plaketini çaktı. Okul birincisi Ahmet Taha KAHYA´ya, ikinci Lütfiye KAHRAMAN´a ve üçüncü Başak Hilal TETİK´e ödülleri verildi. Programda bayrak flama devir-teslim töreni, helallik alınması, mezuniyet pastasının kesilmesi gerçekleştirildi. Programa Müzik Öğretmeni Memnune EKİNCİ´nin hazırlamış olduğu kız öğrencilerden oluşan koro söylediği ilahilerle renk kattı.

 Ayrıca Okulun Akhisar genelinde düzenlediği ?100 güne 100 ayet Yarışması? ödül töreninde,birinciTicaret Borsası-Altı Eylül İlkokulu öğrencisi Elif Sena Tanrıverdi,  ikinci Ticaret Odası İlkokulu öğrencisi Ali Mürsel ARSLAN, üçüncü Ticaret Borsası-Altı Eylül İlkokulu öğrencisiÇağla ÖZÇOLAK ödüllerini aldılar.

Son bölümde mezun olan öğrenciler sahneye davet edildi. Mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi. Öğretmenler sahneye davet edildi ve mezun öğrenciler mezuniyet belgelerini havaya fırlattılar.

Mezuniyet törenine Okul Aile Birliği, Okul Müdürleri, mezun olan öğrencilerin aileleri, okul öğretmenleri ve mezun olan öğrenciler katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI