BAHÇESİNE FUTSAL SAHASINA YAPILAN OKULDAN BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA TEŞEKKÜR

BAHÇESİNE FUTSAL SAHASINA YAPILAN OKULDAN BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA TEŞEKKÜR

Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından Hacıishak Mahallesi Yeldeğirmeni mevkiinde bulunan Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan futsal sahası ve düzenleme için Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi ve Okul Aile Birliği Belediye Başkanı

Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından Hacıishak Mahallesi Yeldeğirmeni mevkiinde bulunan Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan futsal sahası ve düzenleme için Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi ve Okul Aile Birliği Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Basri Bozkuş, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ceylan, Okul Müdürü Mahmut Pehlivan, Müdür Baş Yardımcısı Mahmut Binay, Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Füzün ve Meslek Dersi Öğretmeni Osman Şahin´den oluşan heyet Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin daha sağlıklı ve rahat spor yapabilmeleri açısından yapılan sahasının önemine değinen Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Basri Bozkuş yapılan desteğin çok değerli olduğunu ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Akhisar Belediyesi olarak özellikle gençlerin sporla uğraşmaları konusunda kolaylıklar açısından destek verdiklerini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?eğitim kurumlarının yanı sıra Akhisar´da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine de özellikle malzeme ve yer temini yaparak gençlerin spora yönelmesi konusunda desteklerimiz sürüyor. Akhisar Belediyesi tarafından Atatürk Yüzüncü Yıl İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ile Atatürk Ortaokulu ve Cumhuriyet Meslek Lisesi ortak bahçesine çok amaçlı salonlar yaparak kültür ve sanata da katkı sunuyoruz. Yine ?Spor´da Güçlü Bir Gelecek? projesi ile 7-10 yaş arasındaki öğrencilerin sportif yeteneklerine göre yönlendirme yaparak önemli bir katkı sağladık. Eğitim kurumlarından gelen her türlü desteği değerlendiriyor ve gücümüz yettiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Daha önce yine Atatürk Ortaokulu bahçesine çim saha zemin, Ahmet Tarı Sarı Okulu bahçesine halı saha ve bir çok okulda basketbol ve futbol sahalarını kazandırdık? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ