BAKIRLIOĞLU AKHİSAR BERBERLER ODASINI ZİYARET ETTİ

BAKIRLIOĞLU  AKHİSAR BERBERLER ODASINI ZİYARET ETTİ

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Akhisar Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek oda başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Akhisar Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek oda başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

         Milletvekili Bakırlıoğlu´na berber ve kuaför esnafının sorunlarını aktaran oda başkanı Zekeriya Açıkgöz fiyat düşürerek haksız rekabet yaratılmasının mesleklerini zor durumda bıraktığından, yüksek tutardaki masrafları nedeniyle oda olarak haksız rekabet davası açamadıklarından bahsetti.

Kayıt dışı çalışan Suriyeli berberlerin yarattığı sıkıntılardan da bahseden oda başkan Açıkgöz, sorunların çözümü için destek istedi.

Burada açıklamalarda bulunan CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, berber esnafının sorunları diğer esnaf ve sanatkarların sorunlarından farklı olmadığını belirterek, CHP olarak bunları sık sık Meclis kürsüsünden dile getiriyoruz.

Kayıt dışı çalışan Suriyeli esnafın yarattığı haksız rekabet bir taraftan fiyatları düşürürken, diğer taraftan vergi ve prim yükü altında ezilen ve artık geçimini sağlayamayan esnafın dükkanını kapatmasına neden olmaktadır. Bu sorun artık sadece ekonomik değil yaşamsaldır.

Toplumsal ve iktisadı hayatın en önemli unsuru olan esnafın sorunlarının çözümü ortak akıl ve partiler üstü bir politikayla el birliği ile çözülmelidir, ifadelerine yer verdi. 


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM