SİYASET

SİYASET Haberleri

BAKIRLIOĞLU; "EMEĞİN YANINDAYIZ"

BAKIRLIOĞLU;

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi´nde ki ziyaretlerine devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi´nde ki ziyaretlerine devam etti. TYH, AGRİ, GRANİSER, KARYER, ÇINARLI MAKİNA ve ABP firmalarını ziyaret eden Bakırlıoğlu, fabrika işçileriyle bir araya geldi. İşçinin sorunlarına kulak vererek partisinin iş veren ve işçilere yönelik projelerini aktardı. İş Kanunu´nun emeğin korunması ilkesine göre ve bütün çalışanları kapsayacak şekilde yeniden düzenleneceğini, adil çalışma koşullarının, sosyal güvenliğin, örgütlenme hakkının ve toplu pazarlık hakkının ILO ve Avrupa Sosyal Şartı´na uyumlu hale getirileceğini, emeğin değerinin her koşulda savunulacağını vurguladı.

 

"İŞÇİNİN DE İŞ VERENİN DE YÜZÜ GÜLECEK"

 

Meslek içi eğitime yatırım yapan işverenlere vergi teşviki getireceğiz. Kiralık işçilik ile modern kölelik rejimini getiren Özel İstihdam Büroları Yönetmeliği´ni yürürlükten kaldıracağız. Çalışanların yıllık izin sürelerini yeniden düzenleyeceğiz. İşyerindeki hizmet süresi 6 ay - 3 yıl olanlara 16 gün, 3 - 10 yıl olanlara 22 gün, 10 yıldan fazla olanlara 28 gün yıllık izin hakkı vereceğiz. Ara dinlenme sürelerini iş kollarına ve çalışma saatlerine uygun arttıracağız. Bakırlıoğlu, projelerin her kesimin gözetilerek hazırlandığını belirterek milletin iktidarında işçinin de işverenin de yüzünün güleceğini dile getirdi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ