BAKIRLIOĞLU ´´KIRKAĞAÇ ARTIK TAMAM DİYOR´´

BAKIRLIOĞLU ´´KIRKAĞAÇ ARTIK TAMAM DİYOR´´

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU seçim çalışmalarına Kırkağaç ilçesinde devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU seçim çalışmalarına Kırkağaç ilçesinde devam etti.

 

Bakırlıoğlu, CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Kadriye Öztekin ve partililerle beraber ilk olarak Ziraat Odası´nı ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz ile samimi bir ortamda geçen sohbette tarım sektörünün sorunları masaya yatırıldı, çözüm yolları tartışıldı. Ziraat Odası ziyareti sonrası Kırkağaç esnafı ile bir araya gelen Bakırlıoğlu "Akhisar Merkez Çarşısında gördüğümüz manzara ne yazık ki Kırkağaç´ta da aynı. Esnafımız ciddi sıkıntı içinde. Maliyetler artıyor ancak esnafımız bu artışı fiyatlara yansıtamıyor çünkü alım gücü yok. Sermayeler günden güne eriyor. Esnafımızın yıl içerisinde yatırdığı vergi ve pirim tutarı kadar miktarı ´0´ faizli kredi olarak esnafımıza geri vereceğiz. Böylelikle esnafımızın  kayıt dışı kalmasının önüne geçeceğiz ve nefes almasını sağlayacağız" dedi.

 

Musahocalı mahallesinde yapılan çalışmanın ardından Kırkağaç merkezdeki parklarda istirahat eden vatandaşlarla birebir sohbet eden Bakırlıoğlu "Bir gün boyunca Kırkağaçlılar ile bir arada olduk. Kırkağaç´ın artık TAMAM  dediğini çok rahatlıkla söyleyebilirim" dedi. 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK