BAL- GÖÇ´ÜN İFTARINA YOĞUN KATILIM

BAL- GÖÇ´ÜN İFTARINA YOĞUN KATILIM

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği geleneksel iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği geleneksel iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, Başkan yardımcısı Hakan Çalışkan ve yönetim kurulunun düzenlediği iftar yemeğine vatandaşın ilgisi fazlaydı. İftar öncesi okunan dua ve açılan oruçlardan sonra konuşan Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, ?Çok değerli Milletvekilim, Sayın Belediye Başkanım Siyasi parti temsilcilerim oda başkanlarım hepiniz 4. düzenlediğimiz geleneksel  iftar soframıza hoş geldiniz onur verdiniz. Her yıl olduğu gibi sabahın ilk ışıklarında sizler için hep birlikte olmak için bu hazırlıkları bu güzel yemekleri sunan bizlere sunan aşçılarımız Hüseyin Aktaş, Murat Köfteci´ye, tüm gençlere ve yönetim  kuruluna sizlerin önünde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum,  Allah razı olsun hakkınızı helal edin.

Bu gün manevi diğeri çok yüksek bir gün, Mübarek Ramazan ayında aynı güne tesadüf eden Anneler, anne adayları Anneler gününüz kutlu olsun, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler sizlerin olsun. Sizler bizlerin baş tacısınız, ellerinizden öpüyorum sağ olun var olun. 4 yıllık dernekçilik hayatımızda her yıl olduğu gibi bu zamana kadar dillendirmedik ama mahallemizde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giyim ve kırtasiye yardımında bulunmaktayız. Yardımlarını desteklerini bizlerden esirgemeyen bu iftar soframızda emeklerini eksik etmeyen tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Çok değerli misafirlerimiz Bu güzel Ramazan ayında edilen duaları yapılan  ibadetleri tutulan oruçları Rabbim kabul ve makbul eylesin. Bir kez daha sizlerin huzurunda diyorum ki bu ülke için bu vatan ve bu birlik ve beraberlik için bu şekilde yaşamamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve Gazilerimizi bir kez daha  huzurunuzda rahmet ve minnet anıyorum. Allah Razı olsun, hayırlı ramazanlar diliyorum.? dedi. Akhisar Balkan Göçmenleri Derneğinin Dernek Binası önünde düzenlenen İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanları, Esnaf Oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İftar Yemeğinden sonra Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, Başkan yardımcısı ve Karabulutspor başkanı görevini de sürdüren  Hakan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Kadın Kollarında görev yapan annelerin anneler gününü kutlayarak  hediye verdiler.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI