Başkan Dutlulu ?Daha Yeşil Bir Akhisar´ için kolları sıvadı

Başkan Dutlulu ?Daha Yeşil Bir Akhisar´ için kolları sıvadı

Daha yeşil ve güzel bir Akhisar için ağaçlandırma çalışmalarını hızlandıran Akhisar Belediyesi, Ulucami Mahallesi´nde ağaç dikimine başladı.

Daha yeşil ve güzel bir Akhisar için ağaçlandırma çalışmalarını hızlandıran Akhisar Belediyesi, Ulucami Mahallesi´nde ağaç dikimine başladı. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar´ı yeşillendirmek için seferber olacaklarını dile getirdi.

Akhisar Belediyesi tarafından ?Daha Yeşil Bir Akhisar´ sloganıyla başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına Belediye Başkanı Besim Dutlulu´nun yanı sıra Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak da katıldı. Akhisar´ı daha yeşil hale getirmek için çalışmaları hızlandıracaklarını dile getiren Başkan Dutlulu, gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Park Bahçeler Müdürlüğü personelinin, Akhisar´ı yeşillendirmek için daha yoğun bir şekilde çalışacağını dile getiren Dutlulu, ilerleyen süreçte çeşitli ağaç dikim etkinlikleri ile Akhisar´ı daha yaşanabilir bir hale getireceklerini söyledi. Betonlaşmaya karşı, doğa dostu bir belediye olacaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, ?Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir Akhisar bırakmak amacıyla şehrimizde ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırdık. Hızla betonlaşan şehirlerin aksine Akhisar´ımız doğaya saygılı, temiz ve daha yaşanabilir bir şehir olacak. Bunun için ilk adımlarımızı attık. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çeşitli etkinliklerle Akhisar´ımızı yeşillendirmek için seferber olacağız. Her şey daha güzel bir Akhisar için? dedi.

Başkan Dutlulu daha sonra, belediye personeli ile birlikte fidan dikti. Dikilen fidanları sulayan Başkan Dutlulu daha sonra personel ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”