BAŞKAN DUTLULU, İLK DERS ZİLİNDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDU

BAŞKAN DUTLULU, İLK DERS ZİLİNDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDU

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte kent genelinde okullara maske ve dezenfektan dağıtarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler diledi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte kent genelinde okullara maske ve dezenfektan dağıtarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler diledi.

Milli Eğitim Bakanlığı´nın yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı kapsamında 2, 3, 4, 8 ve 12´nci sınıfların örgün eğitime başladığı Akhisar´da, Akhisar Belediyesi tarafından tüm eğitim kurumlarına ücretsiz maske dağıtıldı. İlk ders zilinin çaldığı Akhisar´da gençlerin sağlığını korumak için yoğun çaba gösteren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak olarak ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtımında bulundu.

Okullar açılmadan önce, Akhisar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm eğitim kurumları dezenfekte edilerek hazır hale getirildi ve bu sayede öğrenciler daha sağlıklı sınıflarda yüz yüze eğitime başlama imkanı buldu.

?GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Yeni haftaya öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı´nı okuyarak başladıkları için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Besim Dutlulu, tüm öğrencilere ve öğretmenlere önce sağlık, sonra da iyi dersler diledi. Başkan Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi, ?Öğrencilerimiz bir yandan uzaktan eğitime devam ederken bir yandan da yüz yüze eğitime kademeli şekilde başladı. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşlarımızın, esnaflarımızın yanında olduğumuz gibi her zaman öğrencilerimizin de yanında bulunduk. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz şehrimizde bulunan tüm okullarda dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı. Sınıfları, koridorları, öğretmen odalarını dezenfekte etti. Bugün de tüm okullarımızda maske dağıtımı yapıyoruz. İçerisinde 5 adet maske bulunan paketlerimizi tüm öğrencilerimize ulaştıracağız. Tüm öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerimize önce sağlık, sonra da iyi dersler diliyorum. Akhisar Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI