BAŞKAN DUTLULU, İŞÇİLERİN GEÇMİŞTEN KALAN TÜM ALACAKLARINI ÖDEDİ

BAŞKAN DUTLULU, İŞÇİLERİN GEÇMİŞTEN KALAN TÜM ALACAKLARINI ÖDEDİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, belediye personeline olan önceki döneme ait tüm borçları ödedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, belediye personeline olan önceki döneme ait tüm borçları ödedi.

Akhisar Belediyesi´nin önceki yönetiminden belediye personeline olan, gıda yardımı, giyim yardımı, eğitim yardımı, devlet ikramiyeleri, gibi tüm borçları 1 Nisan´da görevine başlayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu tarafından ödendi. Belediye İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Kemal Molla, Ramazan Bayramı öncesinde böyle bir yardımda bulunduğu için Başkan Dutlulu´ya teşekkürlerini iletti.

İşçi dostu belediyecilik anlayışıyla belediye personelinin önceki döneme ait alacaklarının bir kısmını geçen hafta ödendiğini ve kalanların tamamının da Cuma günü hesaplarına yatacağını söyleyen, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, bu ödemelerin bayram öncesinde yapılması için acele ettiklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Dutlulu, ?Belediyemizin yaptığı hizmetlerde yoğun bir özveriyle çalışan işçilerimizin önceki döneme ait borçları ödendi. Onların alın teri ve emeklerinin karşılığını alması bizim önceliklerimiz arasında. Bizim yönetimimizde böyle bir sorun olmayacağını bilmelerini isterim. İşçi dostu belediyecilik anlayışımızla, belediye personelimizin emeklerinin karşılığını alması için bundan sonraki dönemde de aynı hassasiyeti göstereceğiz. Bu vesileyle şehrimizde ciddi emekleri olan işçilerimizin önümüzdeki Ramazan Bayramı´nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim? dedi.

Belediye İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Kemal Molla, ?Besim Başkanımız Bayram öncesinde belediye personelinin yüzünü güldürdü. Geçmiş dönemlerde göremediğimiz duyarlılık ve hassasiyeti gösterdiği için Belediye Başkanımız Besim Dutlulu´ya çok teşekkür ederiz. Geçen seneden belediye personeline olan tüm borç ödendi. Bu ödemelerin bayram öncesinde yapılması ise ayrıca ince düşünülmüş. Başkanımız Besim Dutlulu´nun işçi emeklerine yönelik gösterdiği saygıdan dolayı tüm belediye çalışanları adına Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”