BAŞKAN DUTLULU, ROMAN VATANDAŞLARI KONUK ETTİ

BAŞKAN DUTLULU, ROMAN VATANDAŞLARI KONUK ETTİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Hacıishak Mahallesi´nde yaşayan Roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Hacıishak Mahallesi´nde yaşayan Roman vatandaşlar ile bir araya geldi. Hacıishak Mahallesi´nde yaşayan Roman vatandaşlar, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu?yu makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Çözüm odaklı hizmet anlayışıyla, Akhisar Belediyesi bünyesinde oluşturulacak Çözüm Masası´nın halkın sorunlarına çözümler üreteceğini ifade eden Başkan Dutlulu, Roman vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaparak şikayetlerine öncelik vereceğini de sözlerine ekledi.Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Roman vatandaşların yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Akhisar´da barış, huzur ve kardeşlik ortamının oluşması için, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yanlış ve çarptırılarak lanse edilen açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Dutlulu, bu tarz açıklamaların üzücü olduğunu sözlerine ekleyerek, Çözüm Masası ile ilgili de bilgiler verdi.

?ROMAN KARDEŞLERİMİZE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ?

Başkan Dutlulu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ?Ben ailemden aldığım ahlak ve terbiye gereği,hiçbir zaman insanları Roman, Arap, Çerkes, Kürt, Alevi, Sünni olarak ayırmadım. Bir belediye başkanının görevi şehrinde yaşayan her kesime eşit olarak hizmet etmektir. Bu bilinçle hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Akhisar´da barış, huzur ve kardeşlik ortamının oluşması için çalışacağız. Bu kapsamda Akhisar´da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için, belediyemiz bünyesinde oluşturacağımız çözüm masalarında halkımızın şikayetlerine çözümler bulacağız. Esnafımız, çiftçimiz, vatandaşımız bu Çözüm Masası sayesinde, sorunlarını çözüme kavuşturacak.  Şu parti, bu parti, şu etnik kimlik, bu etnik kimlik diye ayırmadan, tüm vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Elbette Roman kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıların farkındayız. Roman kardeşlerimize pozitif ayrımcılık sağlayarak bu sorunların çözüme kavuşması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yoksulun yanında ve muhtacın hizmetinde olan bir belediyecilik anlayışıyla Akhisar´ımıza hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.?

?BESİM BAŞKANIMIZA İNANCIMIZ TAM?

Roman vatandaşlar, Başkan Dutlulu´ya her zaman destek vereceklerini dile getirerek, Akhisar´a yapılacak hizmetler noktasında kendisine başarı dileklerinde bulundu. Kamuoyuna yansıyan açıklamaların tüm Roman vatandaşların düşüncelerini yansıtmadığını ifade eden Muzaffer Kaygısız, ?Biz Besim Başkanımızın samimiyetine ve çalışma azmine defalarca kez şahit olduk. Bu yüzden başkanımıza inancımız tam. ?Ben değil Biz varız´ anlayışıyla bizlerin gönüllerini kazanan Besim Başkanımızın, Akhisar´ımıza faydalı işler yapacağından, Roman vatandaşlarımızın haklarını koruyacağından hiç şüphemiz yok? dedi.

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”