BAŞKAN ERGÜN, SELÇİKLİ´DE COŞKUYLA KARŞILANDI

BAŞKAN ERGÜN, SELÇİKLİ´DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Akhisar ile ilçe programlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selçikli Mahallesi´nde vatandaşların konuğu oldu.

Akhisar ile ilçe programlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selçikli Mahallesi´nde vatandaşların konuğu oldu. Mahalle sakinleri tarafından büyük coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, Selçikli´ye yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe programlarını Akhisar ile sürdürdü. Başkan Ergün, ilçe merkezindeki programının ardından Selçikli Mahallesi´nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Selçikli´de büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Ergün´e Muhtar Abdülkadir Kesen ve mahalleliler tarafından çiçek takdim edildi. Davul zurna ile karşılanan Başkan Ergün, mahalleli ile tek tek tokalaştı. Yapılan hizmet ve yatırımların hayırlı olması için mahalle sakinleri tarafından kurban kesildi. Köy kahvesinde mahalleliye hitap eden Başkan Ergün, 154 Mahalle Projesi ile alt ve üstyapı çalışmaları yürütülen Selçikli´de yapılan işlerin hayırlı olmasını diledi. Başkan Ergün´e, Cumhur İttifakı AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP ve AK Parti Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyelerinin yanı sıra partililer de eşlik etti. Başkan Ergün, mahalle ziyareti kapsamında kadınlara fular, çocuklara da top hediye etti. Başkan Ergün, ilçe programı kapsamında ayrıca, Belediye Meclis Üyesi adayı Hüseyin Solhan´ın düzenlediği hayra katıldı. 

 

Muhtar Kesen, ?Allah herkesten razı olsun?

Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen, ?Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere mahallemizde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetler nedeniyle Başkanımızı mahallemizde ağırlamak istiyorduk. Bugüne kısmetmiş. Kendisinden Allah razı olsun? dedi.

 

?Akhisar´a yapılan yatırımlar hayırlı, uğurlu olsun?

Cumhur İttifakı Akhisar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel ise Selçikli özelinde Akhisar´a yapılan yatırımların hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Eryüksel ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ile Akhisar Belediyesi´nin ilçeye yaptığı yatırım ve hizmetlere de değindi. 

 

Selçikli´ye 18 Km altyapı, 35 bin metrekare üstyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 154 Mahalle Projesi ile 18 kilometre kanalizasyon ve içme suyu hattı döşenen mahalle sağlıklı bir altyapı sistemine kavuştu. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede başlayan 35 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işinde ise sona yaklaşıldı.

 

Asfalt çalışmaları ile ulaşımda konfor sağlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallede sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları da gerçekleştirildi. Yiğitali ve Selçikli arasında 5 bin 600 metre sıcak asfalt serimi yapıldı. Ayrıca, Yaykın ve Selçikli arasında 11 bin 700 metre sathi kaplama işi hayata geçirildi. Yürütülen çalışmalar ile vatandaşlara konforlu bir ulaşım sağlandı.

 

?Amacımız, hemşerilerimizi mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşatabilmektir?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selçikli ziyaretinde mahalle sakinlerinin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek, ?2009 yılında Manisa Belediye Başkanı seçilmemin ardından çıkan Büyükşehir Kanunu ile birlikte vatandaşlarımızın teveccühü göstermesi sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevime devam ettim. Manisamız Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşunca MASKİ Genel Müdürlüğümüz kuruldu. Masası, sandalyesi, kalemi dahi olmayan idaremizde kısa süre içerisinde yapılanmamızı tamamlayarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Sağlıklı altyapılar inşa etmek için 101 Mahalle Projemizin ardından 154 Mahalle Projemize geçtik. İlimiz genelinde 200´e yakın mahallede alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. Selçikli Mahallemiz de bu mahallelerin arasında yer alıyor. Selçikli´de 18 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattını sağlıklı hale getirdik. 35 bin metrekarelik üstyapı işimiz bitmek üzere. Sıfırdan içme suyu deposu inşa ettik. Aynı zamanda, itfaiye, ilaçlama, kırsal kalkınma, yolların asfaltlanması, altyapı, içme suyu depolarının bakım onarımı, sondajlar Büyükşehir Belediyemizin hizmet alanında bulunuyor. Mahalleye gelirken yapılan sıcak asfaltı da gördük. Hayırlı, uğurlu olsun? ifadelerini kullandı. Hizmetleri öncelik sırasına göre yaptıklarını belirten Başkan Ergün, ?Biz, dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Gönül ister ki her şeyi bir anda yapalım. Ancak, hizmetler planlı çalışma ve finans kaynağına dayanıyor. Amacımız, hemşerilerimizi mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşatabilmektir? dedi.

 

?Cumhur İttifakı´nın adayı olarak ilk kez, Başkanlık için üçüncü kez karşınızdayım?

Adaylık süreci ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, ?Cumhur İttifakı´nın adayı olarak ilk kez, Başkanlık için üçüncü kez karşınızdayım. Büyükşehir´de bana, Akhisar´da Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel´e teveccüh gösterirseniz ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde daha büyük hizmetleri hayata geçireceğiz. Allah´a emanet olsun, sağ olun, var olsun? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ