BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI

BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI

İyi Parti´li Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Engin göreve gelir gelmez bir hafta gibi kısa bir sürede İlçemiz Arabacıbozköy Mahallesini ziyaret ederek köyün sorunlarını yerinde inceledi.

İyi Parti´li Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Engin göreve gelir gelmez bir hafta gibi kısa bir sürede İlçemiz Arabacıbozköy Mahallesini ziyaret ederek köyün sorunlarını yerinde inceledi. 7 Ağustos Cuma günü Akhisar İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve Yönetim Üyeleriyle beraber Arabacıbozköy´e ziyaret gerçekleştiren göreve yeni başlayan Başkan Yardımcısı Engin mahalle Muhtarı Özcan Demirer´i makamında ziyaret etti. Köyün sorunları üzerine gerçekleştirilen sohbette istişarelerde bulunulup kısa sürede çözüme kavuşturmak üzerine duruldu. Konu üzerine kısaca konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Engin ?Sorunların yerinde tespiti çözüme odaklanmamız konusunda bizleri doğru yönlendirecektir. Bu doğrultuda mahalle muhtarlarımızdan ve mahalle sakinlerimizden sorunları dinliyor, yerinde değerlendiriyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda ve acilliği olan hizmetlerimizden başlayarak sorunları çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz.? dedi.

Arabacıbozköy Mahalle Muhtarı Özcan Demirer, kendisini ziyaret ederek onurlandırdığından dolayı engin ve Kındıroğluna teşekkürlerini iletirken hayırlı olsun dileklerini sunup mevcut ilçe belediyesinden memnuniyetlerini dile getirdi. Ayrıca yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini Akhisar Belediyesi´ne teşekkürlerini sunarak belirtti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM