BAŞKAN DUTLULU’DAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET

BAŞKAN DUTLULU’DAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’a bağlı kırsal mahalleler olan Kömürcü, Pekmezci, Sarnıç, Durasıl ve Hasköy’ü ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle halkıyla buluştu.

Akhisar Belediyesi tarafından yapılan hayır yeri, çok amaçlı salon, sıcak ve soğuk asfalt, çocuk oyun parkı, futbol sahası gibi hizmetleri de inceleyen Başkan Dutlulu, bölge halkının diğer taleplerini de dinledi.

Halk ile birebir iletişim kurarak, vatandaşların taleplerine hızlı çözümler üreten Başkan Besim Dutlulu, Akhisar merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Kömürcü, Pekmezci, Sarnıç, Durasıl ve Hasköy’ü ziyaret eden Başkan Dutlulu, “Akhisar Belediyesi olarak hem merkezde hem de kırsalda tüm gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla sık sık buluşuyor, onlarla birebir iletişim kuruyor ve isteklerine hızlı çözümler üretiyoruz. Tüm gücümüzle sahadayız. Halkımızın hizmetlerimizden memnun olması bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Daha çok çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sırasıyla Kömürcü, Pekmezci, Sarnıç, Durasıl ve Hasköy mahallelerini ziyaret eden Başkan Besim Dutlulu’ya, vatandaşlar hizmetleri için teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI