BAŞKAN DUTLULU’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

BAŞKAN DUTLULU’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

“KANAYAN YARAYDI”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatı ile Ahmet Dutlulu Çarşamba Pazarı çevresinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması üzerine Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, çevre esnaf ve mahalleli teşekkürlerini sundu.

Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını gören, uzun süredir bu çalışmayı beklediklerini belirten Oda Başkanı Güral konu üzerine gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında “20 yıldır pazarcı esnafımızın kanayan yarasıydı burası. Çarşamba pazarımızın etrafı, oda binamızın karşısındaki tuhafiye alanı, ince minarenin arkası, pazarcı esnaflarımızın; tuhafiye, manifatura, mefruşat, ayakkabı ürünlerini satan arkadaşlarımız kapalı alanları olmadığından dolayı yağmurda, su birikintilerinde çalışıyordu. Yollarda su birikintileri oluyordu, Pazar yerinin etrafında, sebze, meyvenin etrafında yüklü araçlar geldiğinde hem araçlarımız hem de mallarımız zarar görüyordu. Ben buradan Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya, pazarcı esnafının yıllarca eziyet çektiği bu asfalt çalışmasını gerçekleştirdiğinden dolayı teşekkür ediyorum. Pazarcı esnaflarımız adına da teşekkür etmek istiyorum çünkü bizi çok büyük bir dertten kurtardı. Özellikle Akhisar Belediyesine ve Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.

“BELEDİYEMİZİN SIRTI YERE GELMEZ”

Mahalle halkı ise konu üzerine “Buraları çok pisti, çok kötüydü. Belediyemize teşekkür ederim, gerekeni yaptılar. Allah razı olsun. Şuanda inanın çok güzel bir şey yapıyorlar. Bu şekilde olduğu sürece belediyemizin sırtı yere gelmez. İyi ki Besim Başkanımız var, teşekkür ediyorum. Memleketimizin çocuğu, fakir, fukarayı biliyor. Yoksulluğu biliyor. İyi bir insan. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, çok sağ olsun.” dedi. Bir Başka mahalleli ise “Biz burada doğma büyümeyiz. 15 seneden beri burada bir şey yapılmadı. Daha yeni bir şeyler yapılmaya başlandı buraya, mutluyuz yani. Başkanımızı destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Esnaf ise daha önce Besim Dutlulu’nun bölgeye gelip çevre halkın isteklerini dinlediğini ve mahalleli olarak şuan istediklerinin yapıldığını belirterek “Daha önce geldiğinizde bana sormuştunuz. Bende Çarşamba pazarı duvarlarının badana boya ve asfaltların yapılması konusunda görüşlerimi söylemiştim. Şuanda da yaptıkları için Başkana teşekkür ediyorum, başka da diyecek bir şeyim yok.” dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU