SPOR

SPOR Haberleri

BASKET, FUTBOL EL ELE

BASKET, FUTBOL EL ELE

Akhisar Basketbol Takımı ve Akhisar Futbol takımı antrenman öncesinde teknik ekipler, oyuncular ve yönetim kurulu üyeleriyle Şehir Stadyumu´nda bir araya geldi.

Akhisar Basketbol Takımı ve Akhisar Futbol takımı antrenman öncesinde teknik ekipler, oyuncular ve yönetim kurulu üyeleriyle Şehir Stadyumu´nda bir araya geldi. TFF 1. Lig yeni sezon 9. Hafta karşılaşması öncesi antrenmanlarına hız kesmeden devam eden Akhisar Futbol takımına, Türkiye Basketbol Ligi´nde yer alan Akhisar Basketbol takımı antrenman öncesi moral ve motivasyonu arttırmak adına ziyaret düzenledi ve görüşme sırasında baklava ikramı yapıldı. Kulüp başkanları Hüseyin Eryüksel ve Alper Ayan tarafından kaptanlara baklava ikramıyla başlayan görüşme objektiflere poz vermeleriyle son buldu. Ziyaret sırasında iki takım oyuncularının samimi tavırları, teknik direktörler ve yönetim kurulu üyelerinin sohbeti dikkat çekti.

Her İki Takımda da Moraller Yüksek

Geçtiğimiz hafta Türkiye Basketbol Ligi 2. Hafta mücadelesinde evinde Konyaspor´u mağlup eden Akhisar Basket ve TFF 1. Lig 8. haftasında 2-1´lik skorla Eskişehirspor´dan 3 puanı alan Akhisar futbol takımında moraller yüksek. İki takım bir araya gelip galibiyetlerini bir arada kutladı.

Osmanlıspor Karşılaşmasında Eksik Yok

TFF 1. Lig 9. Hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´a konuk olacak Akhisarspor´da eksik yok. Sakatlıktan dolayı sahalardan belli süre uzak kalan Taha Yalçıner´inde iyileşip antrenmanlarda yer almasıyla kadrosunu eksiksiz konuma getirdi. Şuan Burhan´ın yaşadığı soğuk algınlığı haricinde takımda  herhangi bir sağlık sorunu bulunmamakta.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ