BASKETBOLDA SÜPER LİG UMUDU ZAMANA TAKILDI

BASKETBOLDA SÜPER LİG UMUDU ZAMANA TAKILDI

Geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediyespor, Basketbol Süper Ligi´nden çekileceğini bildiren İstanbul BŞB´nin haklarına talip olup Süper Lig´e çıkma umudu yaşamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediyespor, Basketbol Süper Ligi´nden çekileceğini bildiren İstanbul BŞB´nin haklarına talip olup Süper Lig´e çıkma umudu yaşamıştı.Edinilen bilgiler doğrultusunda Akhisar Basketbol Takımı Başkanı Alper Ayan´ın İBB yetkilileriyle masaya oturduğu ve anlaşma üzerine olumlu konuşmalar gerçekleştirdiği biliniyordu. Sonuç 19 Eylül akşamı kamuoyuna bildirildi. Gelen açıklamaya göre Akhisar Belediyespor Başkanı Alper Ayan ve İBB arasında olumlu görüşmeler olmasına rağmen zaman ve prosedür unsunları nedeniyle Akhisarspor´un Basketbol Süper Lig´ine çıkma ihtimali yok oldu.Çalışmalar olumlu sonuç verseydi 11 yıldır yer aldığı Türkiye Basketbol hikayesi son bulup Basketbol Süper Lig hikayesi başlayacaktı.

Alper Ayan Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

Takımın Başkanı Alper Ayan görüşmeler üzerine yaptığı ilk açıklamalarda; ?Bugün, Basketbol Süper Ligi´ne dahil olma konusuyla ilgili, ligden çekilen İBB´nin yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdik. Görüşme son derece olumlu geçti ancak para konusu konuşulmadı.Konuyla ilgili nihai sonuç yarın akşama(19Eylül) kadar belli olacak.? demişti. 19 Eylül akşamı Akhisar Belediyesi Basketbol Takımı Twitter resmi hesabından yaptığı açıklamayla görüşmelerin sonuçsuz kaldığını ve yanlarında olup desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkürlerini iletti. ?İBB ile Basketbol Süper Ligi haklarının devri konusunda yürütmüş olduğumuz görüşmelerde iki tarafın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen maalesef zaman darlığı ve yasal prosedürlerdeki engeller nedeniyle görüşmeleri sonuca erdiremediğimizi kamuoyu ve basketbol camiasına bildiririz.Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Manisa Milletvekillerimiz Sayın Özgür Özel ve Sayın Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu´na, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu´na ve Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu´ya çok teşekkür ederiz.? Dedi.


Haber Kaynak : semih gürmen


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP