BEKİRLER MAHALLESİ´NDE DERE TEMİZLİĞİ BAŞLADI

BEKİRLER MAHALLESİ´NDE DERE TEMİZLİĞİ BAŞLADI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi´nde 2 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi´nde 2 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerindeki derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, il genelinde bulunan derelerde bitki kalıntıları, akıntı ile biriken kum ve çakıl gibi rüsubattan dolayı oluşan tıkanıklığı ve kötü kokuyu ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi´nde 2 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

?Hem görüntü kirliliği hem de kötü koku ortadan kalkacak?

Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel, ?Mahallemizin içerisinden geçen dere çok kötü durumdaydı. Deremizin temizlenmesi için başvuruda bulunduk. Sağ olsun MASKİ ekipleri temizlik çalışmalarına başladı. Temizlik çalışması ile hem görüntü kirliliği hem de kötü koku ortadan kalkacak. Suyun akışı da sağlıklı hale gelecek. MASKİ´nin hizmetlerinden çok memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun´a çok teşekkür ederim? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ

ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI