Belediye Başkanı Salih Hızlı, Masterler Takımları İle İftarda Buluştu

Belediye Başkanı Salih Hızlı, Masterler Takımları İle İftarda Buluştu

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Mayıs ayında düzenledikleri 559. Çağlak Festivali Masterler Futbol Turnuvasında ev sahipliği yapan Akhisar´da faaliyet gösteren Masterler Futbol takımları ile iftarda buluş

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Mayıs ayında düzenledikleri 559. Çağlak Festivali Masterler Futbol Turnuvasında ev sahipliği yapan Akhisar´da faaliyet gösteren Masterler Futbol takımları ile iftarda buluştu.

 

Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar´da faaliyet gösteren Masterler Futbol takımlarından; 1970 Akhisar Masterler, Turnuva komitesi, Akhisargücü Masterler ve Akhisar Masterler takım başkanları İlkay Düztaş, Nihat Uz, Mehmet Karaduman, yöneticiler Akhisar Futbol Adamları Derneği Başkanı İbrahim Macana ve futbolculara Köfteci Ramiz Park dinlenme tesislerinde iftar yemeğinde buluştu.

 

İftar yemeğinden sonra Masterler takımlarıyla toplu fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Salih Hızlı;" Öncelikte katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 559. Çağlak Festivali Masterler Futbol Turnuvasında çok iyi ev sahipliği yaptınız. Bu da olması gereken manzaraydı. Sizlerin oluşturduğu futbol kültürünü, şuan da Akhisarspor´da tezahür ediyor. Her şeyden önce sizleri tebrik ediyorum. Akhisar´da sizlerle birlikte olmak çok güzel, bu da müthiş bir enerji ve mutluluk gördük. Allah daim etsin inşallah, tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ