BELEDİYE İLE TAKIM ARASINDA İPLER KOPTU

BELEDİYE İLE TAKIM ARASINDA İPLER KOPTU

Akhisar Belediyesi encümeni, Akhisarspor ile Akhisar belediyesi arasında yapılan tüm sözleşmelerin feshedilmesine karar verdi.

Akhisar Belediyesi encümeni, Akhisarspor ile Akhisar belediyesi arasında yapılan tüm sözleşmelerin feshedilmesine karar verdi.

Akhisar Belediyesi ve Akhisarspor arasında bir süredir devam eden direkt ve en direkt görüşmelerden sonuç çıkmayınca Akhisar Belediyesi encümeni, Akhisar Belediyesi ile Akhisarspor arasındaki ipleri kopartan kararı aldığını açıkladı. Akhisarspor ile Akhisar Belediyesi arasında yapılan Spor Toto Akhisar belediyesi stadı, tesisiler ve gelir sağlayan Akhisar belediyesine ait tüm kira sözleşmeleri Akhisar Belediye encümen kararı ile feshedildi. Alınan kararın Akhisarspor yönetimine bir tebligat ile iletildiği belirtildi. Akhisar Belediyesi Encümen kararına göre; * Atatürk mahallesi 167 sokak no 118.3 ?de bulunan Karabulut spor tesisleri , *Yılmaz Atabarut tesisleri , *Gölet yaşam alanı içerisinde bulunan 367,72 metrekarelik kafeterya ve 186,12 metrekarelik çay bahçesi, *Atatürk mahallesinde bulunan 356 sokak no 87´de bulunan Kovalık spor tesisi, *Gölet içinde bulunan yüzme havuzu ve tenis sahaları, *Yeni belediye binası bodrum katında bulunan otopark, *Efendi mahallesi 270,1 sokakta bulunan 3 nolu halı sahadaki kafeterya *Çarşamba pazarı otopark üzerindeki pazar günleri oto satışı kiracılığı sözleşmeleri feshedildi. Sözleşmelerin feshedildiğinin Akhisarspor yönetimine tebliğ edildiği belirtildi. Beklenen bu gelişmeden sonra Akhisarspor yönetiminden kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama gelmesi bekleniyor.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”