GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

BELEDİYEDEN SOKAK HİJYENİ

BELEDİYEDEN SOKAK HİJYENİ

Akhisar Belediyesi pasaj, sokak ve kaldırım temizliğinde suya sabuna dokunuyor.

Akhisar Belediyesi pasaj, sokak ve kaldırım temizliğinde suya sabuna dokunuyor.

Akhisar Belediyesi temizlik işleri  pazaryeri ve pazar yeri kurulan caddelerin temizliğinden sonra şimdi de iş hayatının ve sosyal yaşantının hareketli olduğu çarşı merkezindeki, pasaj, ara sokak ve kaldırımları yıkanarak temizlemeye başladı.

SOKAK HİJYENİNE TOPYEKÛN DİKKAT ETMELİYİZ

Sabah saatlerinde başlayan yıkama ve temizleme uygulamasından memnuniyet duyan çarşı merkezi esnafı sokak temizliği ve kaldırım temizliği konusunda belediye çalışanlarına yardımcı olarak  katkı sağladı. Sokak ve kaldırımların yıkanması ile toz ve atıkların oluşturabileceği alerjen etkisinin ve zararlı bakterilerin üremesinin önüne geçileceğini belirten çarşı esnafı sokak hijyeninin öneminibelirterek yetkililere teşekkür ettiler. Uygulamanın genişletilerek şehrin her bölgesine yayılmasını isteyen vatandaşlar, halk olarak bizlerinde ,esnafın da temizliğe dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

ESNAF VE VATANDAŞ YARDIMCI OLMALI

Belediye çalışanları, temizlik ve yıkama esnasında aracın hareketini engelleyen veya hortum geçişlerini engelleyen, park edilmiş araçların çekilmesi, işleyişim kolaylaştırılması konusunda yardım ve anlayış beklediklerini belirttiler. Bu tür kolaylaştırmalar ile daha çok alanın temizliğini yapabileceklerini ifade ettiler.

ÇÖP KONTEYNERLERİ DE YIKANMALI

Sokak ve mahalle aralarındaki çöp varillerinin durumunun da iç açıcı olmadığını belirten bazı vatandaşlar bu tür hijyen uygulamalarının çöp varil ve konteynerlere de uygulanması gerektiğini belirttiler. ?Bazen yıkandığını görüyoruz, ancak sanırım imkanlar çok kısıtlı, şehrin birçok yerindeki çöp varillerinin kapakları elle açılamayacak kadar kirli.Bu konuda da yetkililerden bir girişim bekliyoruz? dediler.

 

 


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ