BİNALİ YILDIRIM´A ESNAF ZİYARETİNDE BAŞKAN ERGÜN DE EŞLİK ETTİ

BİNALİ YILDIRIM´A ESNAF ZİYARETİNDE BAŞKAN ERGÜN DE EŞLİK ETTİ

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Manisa´da bulunan 65. Hükümet Başbakanı, TBMM 28. Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kuyumcular Çarşısı´nda esnaf ziyareti yaptı.

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Manisa´da bulunan 65. Hükümet Başbakanı, TBMM 28. Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kuyumcular Çarşısı´nda esnaf ziyareti yaptı. Esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşlarla bol bol sohbet eden Yıldırım´a, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Milletvekilleri de eşlik etti.

65. Hükümet Başbakanı, TBMM 28. Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve ilçe belediye başkanları tarafından Şehzadeler ilçesi Güzelköy Mahallesi´nde karşılandı. Karşılamanın ardından 65. Hükümet Başbakanı Yıldırım, Başkan Ergün ve beraberindekiler Kuyumcular Çarşısı´nda esnaf ziyareti yaptı. Esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşlarla da sohbet eden Yıldırım, esnafın çay ikramını geri çevirmedi.

Vali Deniz´i Ziyaret Etti

Esnaf ziyaretinin ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz´i ziyaret eden Yıldırım, burada anı defterini imzaladı. Yıldırım, daha sonra ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ü ziyaret etmek üzere Manisa Valiliğinden ayrıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK