BİNALİ YILDIRIM´DAN BAŞKAN ERGÜN´E ZİYARET

BİNALİ YILDIRIM´DAN BAŞKAN ERGÜN´E ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 65. Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım´ı, Manisa Büyükşehir Belediyesi´nde konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 65. Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım´ı, Manisa Büyükşehir Belediyesi´nde konuk etti. Başkan Ergün, Binali Yıldırım´a, Büyükşehir Belediyesi´nin geride kalan süreçte hayata geçirdiği projeleri tek tek anlatırken, Yıldırım da projeleri dikkatle dinledi. Yıldırım, ?Başarılarınızın devamını diliyoruz. Bu memleket için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun? ifadelerini kullandı.

 

         Bir takım temaslarda bulunmak üzere Manisa´ya gelen 65. Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ziyarette bulundu. Binali Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde hizmet binası önünde Başkan Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü´nde görevli bürokratlar tarafından karşılandı. Binali Yıldırım´a Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti MKYK Üyeleri Mahmut Atilla Kaya, Murat Baybatur, Manisa Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan ve Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Belediye Başkanları eşlik etti. Ziyarette ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Binali Yıldırım´a hediye takdiminde bulunuldu.

"Rabbim Utandırmadı"

         Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Ayağınıza sağlık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin ortak kararıyla Cumhur İttifakı nezdinde Manisa´dan aday gösterildim. Çok şükür rabbim utandırmadı. 3´üncü defa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu makama geldik. 11´inci senemize geldiğimiz bu süreçte bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Büyükşehir´in Projelerini Anlattı

         Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuşmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin geride kalan süreçte hayata geçirdiği projeleri anlattı. Hazırlanan sunum eşliğinde günümüze kadar yapılan yatırımları Binali Yıldırım´a anlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeler için ise destek talebinde bulundu.

"Başarılarınızın Devamını Diliyoruz"

         Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını temenni ederek yeni dönem için başarılar dileyen 65. Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise, "Çok güzel çalışmalar var. Bunların faydaları daha sonraki yıllarda daha iyi anlaşılır. Ama gerek Sabuncubeli, gerek İstanbul Ankara otoyolu açıldıktan sonra Manisa´nın da bahtı açıldı. Bu hizmetlerle de beraber şehir başka bir noktaya doğru inşallah gidecektir. Başarılarınız devamını diliyoruz. Bu memleket için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Kimin yaptığının hiç önemi yok, önemli olan yapılmış olması" diye konuştu. Ziyaretin sonunda 65. Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı.


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ