BİSİKLET ŞAMPİYONASININ ORGANİZASYONUNA AKHİSARLI ETKİNLİK DİREKTÖRÜ ATANDI

BİSİKLET ŞAMPİYONASININ ORGANİZASYONUNA AKHİSARLI ETKİNLİK DİREKTÖRÜ ATANDI

11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Bisikletle Oryantiring Türkiye Şampiyonasını organize etmek için, Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanlığınca , Manisa Bölgesi Ulusal Oryantiring Hakemi Fehmi Yaman Şampiyona Etkinlik Direktörü olarak

11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Bisikletle Oryantiring Türkiye Şampiyonasını organize etmek için, Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanlığınca ,  Manisa Bölgesi Ulusal Oryantiring Hakemi   Fehmi Yaman Şampiyona Etkinlik Direktörü olarak görevlendirildi.

Konu hakkında bilgi veren Manisa Oryantiring İl Temsilcisi Figen Taran ; ?Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde  çalışmakta olan Fehmi Yaman, Saruhanlı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünde Antrenör olarak da görev yapmaktadır. Nevşehir´de bulunan ve  Kapadokya Bölgesi olarak anılan doğa harikası Göreme , Ürgüp ?Mustafapaşa ?da 11-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona 2 gün sürecektir. Şampiyonanın tüm hazırlıklarını ve yarışı koordine edecek olan Fehmi Yaman ?a görevinde başarılar dilerken , yine Manisa-Akhisarlı olan Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Özgür Morbel´e de  teşekkür ederim.? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ