BİTLİSLİLER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN HIZLI´YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BİTLİSLİLER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN HIZLI´YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Akhisar Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Akhisar´da 3 dönemdir 15 yıldır Akhisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Salih Hızlı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akhisar Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Akhisar´da 3 dönemdir 15 yıldır Akhisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Salih Hızlı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Bitlisliler Derneği Başkanı Osman Barlık, sivil toplum kuruşlarına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya teşekkür etti.

Günün anısına Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya çiçek takdim eden Dernek Başkanı Osman Barlık, ?Dernek olarak ortaya koyduğumuz tüm projelerin içerisinde yer alan Belediye Başkanımız Salih Hızlı´ya teşekkür ederiz.  Özellikle son dönemde hemşeri dernekleri ile aynı çatı altında yapılan etkinliğin başarısı görüldü ve takdire şayan bir etkinlik oldu. Bizler kültürümüzü yaşarken aynı zamanda yaşadığımız ortamın da kültürüne ayak uyduruyoruz. Bu maksatla tanıtımını yapmaya çalıştığımız kültürümüzün gelişiminde bizlere katkı sağlayan Başkanımız Salih Hızlı ve ekibine teşekkür ederiz? dedi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı ise yaptığı açıklamada, ?15 yıllık belediye başkanlık sürecimde Akhisar´ımıza hizmet eden bir kardeşinizim, gücümüzün yettiği kadar aklımızın erdiği kadar paylaşarak bir iş yapmaya çalıştık. Bu kadim şehirde belediye başkanlığı yapmak  çok değerli bir şey, Allah´a çok şükürler olsun. Hep beraber ürettiğimiz bir çok değer var,  5000 yıllık bir şehirden bahsediyoruz, dolayısıyla bu değerlerin kıymetini bilmemiz lazım. Akhisar şehri bizle başlamadı, bizle de bitmeyecek, bundan sonrada da hizmet edenler çıkacaktır? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI