?BİZ İNSANLARIN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ?

?BİZ İNSANLARIN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ?

Akhisar´da kurulduğundan bugüne işinin uzmanı olan vatandaşın sağlığını ön planda tutan Uzman İlaçlama adı gibi işinde de uzman olmaya devam ediyor.

Akhisar´da kurulduğundan bugüne işinin uzmanı olan vatandaşın sağlığını ön planda tutan Uzman İlaçlama adı gibi işinde de uzman olmaya devam ediyor. 2010 yılından bugüne iş yeri, işletme ve evlerde ilaçlama dezenfeksiyon işini uzman ve tecrübeli kadrosu ile başarı bir şekilde sürdüren uzman ilaçlama sahibi Murat Keskinci iş yerindeki başarılarını paylaştı.  Keskinci, ?Adımız gibi işimizde uzmanız.´ diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü.

BURADA EN İYİ ŞEKİLDE İNSANLARA HİZMET VERİYORUZ

?Biz Uzman İlaçlaçlama olarak 2010 yılından beri Akhisar merkezde faaliyetlerimize başladık,  ilaçlama ve dezenfekte sektöründe hizmet veriyoruz. Şirketimizin merkezi Akhisar olmasına rağmen çevre illere ilçelere ve bize ihtiyaç olan her yere hizmet veriyoruz.  Ağırlık olarak best kontrol haşereyle mücadele işiyle uğraşmamımıza rağmen biliyorsunuz son zamanlarda bu Covid-19 nedeniyle dezenfeksiyonda ağır bir  talep var, burada en iyi şekilde insanlara hizmet veriyoruz.  Akhisar Şoförler Odası ile yaptığımız protokol ile Akhisar´daki ticari taksiler, servisler, Akhisar Seyahatin araçları, sadece Akhisar değil,   Kırkağaç ve Soma Taksiciler Odası ile de anlaşıp düzenli olarak her hafta onların dezenfeksiyonunu da yapıyoruz. Akhisar´da insanlar bu süreçte tedirginler, kendilerini korumaya almak istiyorlar, bu sebepten dolayı sağ olsunlar çok müşterimiz bizimle temasa geçiyorlar biz de evlerini işyerlerini en iyi şekilde dezenfekte ediyoruz.

 BİZDE SABAH 8 AKŞAM 5 YOK

 Bizim çalışmamızda saat yok,  işletmelere göre, insanlara göre ayarlıyoruz. Bizim işte sabah 8 akşam 5 yok bizim arkadaşlarımız sağ olsunlar ekibimiz her yere her saat insanların istediği saatte hizmet veriyor. Biz hizmette sınır tanımıyoruz, gece yarısı saat 12´de sabaha karşı saat 3´te sabah 8´de ekibimiz her türlü hizmete seve seve gidiyor.  Ev ve işyerlerinini dezenfekte ve ilaçlamasında normalde dezenfekte ettiğimiz evlerde yarım saat kapalı kalmasını rica ediyoruz,  yarım saat sonra havalandırıp girebilirler, bizim için burada açık alanda gıda olmaması ve içeride insan olmaması. Bizim için önemli olan bu ikisi gerekli olan her şeyi bizim arkadaşlarımız hallediyorlar onun dışında. Dezenfekte ve ilaçlama işinde arkadaşların kendi tedbirlerinden bahsetmeye gerek yok onlar kendileri için bütün tedbirleri aldıktan sonra iş yeri ve ev için oradaki tedbirleri almaları için oradakileri de uyarıyorlar. Haşere konusu biliyorsunuz,  zaten devletimizin bütün gıda işletmelerine zaruri olarak yaptırması zorunlı bir anlamda bizim de her ay düzenli olarak faaliyet gösterdiğimiz 180 tane işletme var,  dediğim gibi sadece Akhisar´da değil Manisa, Salihli,  Turgutlu, İzmir, Soma, Gelenbe yani bize ihtiyaç olan bizi çağıran her yere gidiyoruz.

 BİZ İNSANLARIN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ 

Her ay düzenli olarak bu işletmelerin best kontrol işini yapıyoruz, aslında biz kendimizi şöyle söyleyeyim bir best kontrol, firması ya da ilaçlama firması veya dezenfeksiyon firması olarak nitelendirmiyoruz, biz insanların çözüm ortağıyız gittiğimiz ev ise veya işletme ise orada bu işi bize verdiklerinden sonra bu işe ile ilgili kafalarında bir soru işareti kalmasını istemiyoruz, çünkü artık bu saatten sonra anlaşmamızdan sonra o iş artık bizim işimiz. Onların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda çalışması veya yaşaması için elimizden gelen en iyi şekilde uygulamalarıımızı yapıyoruz. Burada önemli olan bir şeyde bliyorsunuz biz Sağlık Bakanlığı onaylı bir firmayız.

KESİNLİKLE MASKESİZ DIŞARI SOKAĞA ÇIKMAYACAĞIZ

 Sağlık Bakanlığı bizi senede 4 defa denetler belirli periyotlarda kullandığımız ilaçlar, aparatlar kesinlikle halk sağlığı ürünü Dünya sağlık Örgütünün onaylamış olduğu ürünler. Covid -19 Dünyada aralık ayında başladı. Ama ülkemizde Mart 14-15  itibariyle bu iş görünmeye başladı,  o saatten itibaren özellikle dediğimiz gibi servis araçları, taksiler, yani işletmeler ve aklınıza gelebilecek insanın olduğu her yeri dezenfeksiyon yapmaya başladık.  Büyüklerimizin dediği gibi öncelikle herkes kendi tedbirini alacak, kişisel önlemini alacak maskemizi takacaz,  kesinlikle maskesiz dışarı sokağa çıkmayacağız kişisel temizliğimize dikkat edeceğiz fiziksel mesafemize dikkat edeceğiz. En önemli bunlar bizim için en önemli korunma faktörleri bunlar. ?dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ