Bu Hafta Doğa Yürüyüşüne 350 Kişi Katıldı

Bu Hafta Doğa Yürüyüşüne 350 Kişi Katıldı

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin altıncı haftasında rota Yeniceköy parkuru oldu.

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin altıncı haftasında rota Yeniceköy parkuru oldu. Bu hafta doğa yürüyüşüne katılımda bir rekor daha yaşandı ve yaklaşık 350 kişi katıldı. Akhisarlı sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü.

Yeni dönem altıncı hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde trekking etkinliği için dün Milli Egemenlik Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.30´da toplanan grup üyeleri saat 06.45´de şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yeniceköy Mahallesinde bulunan parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.




UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK