"BUNDAN SONRA KULÜBÜ BORCA SOKAN PARAYI KENDİ CEBİNDEN ÖDEYECEK"

Akhisarspor Yönetim Kurulu´ndan Evren Özbey ve Bışar Özbey açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor Yönetim Kurulu´ndan Evren Özbey ve Bışar Özbey açıklamalarda bulundu. Evren Özbey: "Bugüne kadar oynadığımız oyundan çok memnunduk fakat dün aldığımız skor bizi üzdü. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´dan akademi kurmamız için bir spor tesisi sözü aldık. Bu sözle birlikte alt yapıya daha fazla yönelebileceğiz. Bu akademi ile birlikte başta bölgedeki çocuklarımız olmak üzere Türkiye´deki bütün yetenekleri keşfetme imkanı bulacağız. Dün aldığımız kötü skordan sonra çok fazla eleştri aldık. Ayrıca çıkan bazı haberlerin de yalan olduğunu size söylemek zorundayız. Biz Cem Hocamızla çok mutluyuz ve onunla devam etmek istiyoruz. Bu haftaki yol kazasını bir an önce atlatacağız inşallah."sözlerini aktardı ve sözü kardeşi Bışar Özbey´e aktardı.

 Bışar Özbey:" Geçtiğimiz gün aldığımız skordan sonra umutlu konuşmak daha zor oluyor. Ama biz hala Süper Lig´e çıkabileceğimize sonsuz inanıyoruz. Bize göre Keçiörengücü maçı iş kazası. Kulübümüz Aralık ayı itibari ile personel maaşlarını kendi ödeyebilecek konuma gelecek. İnşallah Mart, Nisan 2021 tarihlerinde de oyuncu maaşlarını kendi ödeyebilecek durumda olacağız. Planlamamız bu yönde. Allah bize burda olmayı nasip ederse hiç oyuncu satmadan kulübümüzü eski günlerine döndürmek amacımız. Kulüpte üst seviyelere çıkmasını umduğumuz oyuncular var; Çekdar, Hasan Ali, Ali Kaan ve daha niceleri gibi. Eğer satış da yaparsak istediğimiz seviyelere çok daha önce varacağız. Eğer abimin de söylediği akademi başarıya ulaşırsa. Çocuklarımızı hem eğitim hem de sporcu olarak yetiştireceğiz. Hem halkımız kazanacak hem de Akhisarspor´umuz. Oyuncu ürettikçe hem başarı kazanacağız hem de kasamızı dolduracağız." dedi.

Türkiyede Bir İlk Özbey Kardeşler Yönetiminde Tüzüğe Giriyor

Bışar Özbey açıklamaların arasından altını özellikle çizdiği bir yeri anlattı. "Abilerim ile bu kararı çok önemsiyoruz. Başkanlığa devam etmemiz takdirinde Akhisarspor tüzüğünde değişikliğe gitmeyi istiyoruz. Bu değişiklikle birlikte kulüp adına yapılan her borç yönetimdeki şahısların şahsi borcu sayılacak.Ve bu kararla herkes de bizim bu kulübü borçlandırmaya gelmediğimizi öğrenecek." açıklanan bu kararın Türkiyede bir ilk olduğunu söyleyen Bışar Özbey bu kararla birlikte birçok söylentiye de cevap vermiş oldu.

Akhisarspor´da Harun Eryüksel Sadece Dernek Başkanıdır, Kulüp Başkanı Evren Özbey´dir

Sürekli basında çıkan başkanlık haberlerine açıklık getiren Bışar Özbey, kulüpteki başkanlık görevlerinin devam ettiğini söyledi.

Seçim tarihi belli oldu

Akhisarspor geçtiğimiz aylarda seçime gitme kararı almıştı fakat bu karar uygulanamadı. Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen seçim önümüzdeki ayın 11. ve 18. günlerinde geçekleştirilecek.

"Akhisarspor Bir Gün Şampiyonlar Liginde Boy Gösterecek ve Bunun Olması 10 Yıl Sürmeyecek"

Akhisarspor´da çok büyük hedeflerinin olduğunu belirten Başkan Evren Özbey, taraftarlara söz verdi. İşte Evren Özbey´in o açıklamaları:"Ben Akhisar´a geldiğimden beri Akhisarlı değiller çeksinler gitsinler diyorlar. bir defa bunu bir kenara bırakalım. Taraftarlara sözümüz şu. Akhisarspor´u Şampiyonlar Ligi´nde oynatacağız ve bunun gerçekleşmesi 10 yıl sürmeyecek."


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ