BÜNYANİOSMANİYE ALT VE ÜSTYAPI DÖNÜŞÜMÜNÜ YAŞADI

BÜNYANİOSMANİYE ALT VE ÜSTYAPI DÖNÜŞÜMÜNÜ YAŞADI

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın Bünyaniosmaniye Mahallesi´nde başladığı alt ve üstyapı dönüşümünü tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın Bünyaniosmaniye Mahallesi´nde başladığı alt ve üstyapı dönüşümünü tamamladı. Mahallede 11 kilometrelik altyapı çalışmasının ardından 19 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi de noktalandı.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile hem köyden hem de beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine yeni bir hava katıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje ile Akhisar´ın Bünyaniosmaniye Mahallesi de alt ve üstyapı dönüşümünü yaşadı. Mahallede 11 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yenileyen ekipler, 19 bin metrekare de kilit parke taşı döşeme işine imza attı. Ayrıca mahallede foseptik de inşa edilerek daha sağlıklı bir altyapı sistemi dizayn edildi.

 

?Mahallemiz adeta can kazandı?

Mahalle Muhtarı Ali Tümer, yapılan yatırımların mahallelerinin çehresini değiştirdiğini söyleyerek, ?MASKİ Genel Müdürlüğü´ne ne kadar dua etsek az. Bu hizmetlere vesile olanlardan Allah razı olsun. Altyapımız üstyapımız yapıldı. Mahallemiz adeta can kazandı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ