BÜNYANİOSMANİYE DERESİ TEMİZLENDİ

BÜNYANİOSMANİYE DERESİ TEMİZLENDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bünyaniosmaniye Mahallesi´nde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bünyaniosmaniye Mahallesi´nde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Bünyaniosmaniye Mahallesinde 1 kilometrelik dere temizliği gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile dere yatağında biriken ve kötü görüntüye sebep olan rüsubat uzaklaştırılırken, olası taşkın sıkıntılarına karşı önlem alındı. Tarım arazilerinin de zarar görmemesi amacıyla yapılan temizlik, bölgede yaşayan vatandaşları da memnun etti.
?Tarım arazileri zarar görüyordu?
Bünyaniosmaniye Mahalle Muhtarı İhsan Gümüş, ?Mahallemizde bulunan derede yapılan temizlik tarım arazilerimizin zarar görmemesi açısından önemli bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ