BÜYÜKŞEHİR´DEN AKHİSAR MABEM´E ZİYARET

BÜYÜKŞEHİR´DEN AKHİSAR MABEM´E ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar´a kazandırılan MABEM eğitim birimini ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar´a kazandırılan MABEM eğitim birimini ziyaret etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar´a kazandırılan MABEM eğitim birimini ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin de yer aldı. MABEM eğitmenleri ile tek tek tokalaşan Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, çalışmalarında başarılar diledi. MABEM´in başarı çıtasını her yıl yükselten, çocukların ve gençlerin lise ve üniversite tercihlerine önemli bir yol gösterici konumunda olduğunu belirten Yıldırım, bu doğrultuda görevlerini özveriyle yürüten öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI