Çağlak Festivali 26. Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

Çağlak Festivali 26. Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

559. Çağlak Festivali kapsamında düzenlene 26. Açık Satranç Turnuvası Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda yapıldı.

559. Çağlak Festivali kapsamında düzenlene 26. Açık Satranç Turnuvası Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda yapıldı. 2 gün süren satranç turnuvasına Türkiye´nin bir çok bölgesinden yaklaşık 350 sporcu katıldı.

İlk gün yapılan satranç turnuvasına katılan tüm miniklere madalya takdim edildi. Büyükler kategorisinde birinci Mert Yılmaz Yerli, ikinci RashadZeynallı, üçüncü Alp Buşra Ünlü, dördüncü TeymurBashirov ve beşinci Okan İnci olurken en iyi bayan olarak ise Hilal Güvenç seçildi.

10 yaş kategorisinde ise birinci Berke Talha Gürel, ikinci Melisa Eylül Tatlıcıoğlu, üçüncü Olgar Çiftçi, dördüncü Kerem Ay ve beşinci Bora Kayağ olurken en iyi bayan Hilal Ercan oldu. 12 yaş kategorisinde ise birinci Gülcan Sena Kayış, ikinci Burak Kaplancan, üçüncü Burak Güldür, dördüncü Berke Ereoğlu ve beşinci Bağa Karadağ olurken en iyi bayan ise Nehir Ersöz oldu. Turnuvanın en centilmeni ise Müfide İrem Pağaçacıve Emir Tuğra Dağ oldu.

Büyüklerde birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye mini dizüstü bilgisayar ve üçüncüye tablet takdim edildi. 12 yaş alt kategorisinde dereceye girenlere birinciye mini dizüstü bilgisayar, ikinci 10´inc tablet ve normal tablet verilirken 10 yaş altı kategorisinde dereceye girenlere ise tablet takdim edildi.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, Halkla İlişkiler Memuru Özcan Yiğit, Halkla İlişkiler Personelleri Erkan Pağaçacı, Seçil Onbaşı takdim etti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI