Çamönü Mahallesinin Su Sorunu Çözüldü

Çamönü Mahallesinin Su Sorunu Çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesinde içme suyunun verimini ve kalitesini arttırmak amacıyla yeni açılan sondajı devreye aldı.

Pompa montajı da tamamlanarak mahalle sakinlerine kaliteli ve verimli su imkanı sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kaliteli ve verimli içme suyu sağlamak adına yatırımlarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesinde yeni sondaj kuyusuna pompa montajı gerçekleştirilerek mahalle sakinlerine kaliteli ve verimli su imkanı sağlandı.

“Çalışmalarımız devam edecek”
Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelindeki tüm vatandaşlarımıza kaliteli ve verimli su temini konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu doğrultuda Akhisar ilçemize bağlı Çamönü Mahallemizde yeni açılan sondaj kuyusunda çalışmalar tamamlandı. Sondaj kuyusunun pompa montajı da ekiplerimiz tarafından yapılarak devreye alındı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde ihtiyaç olan her mahallemizde çalışmalarımız devam edecek” dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”