GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

CANSUYU DERNEĞİ RAMAZAN´A HAZIR

CANSUYU DERNEĞİ RAMAZAN´A HAZIR

Cansuyu Derneği, Ramazan ayı boyunca muhtaçlara ve mazlumlara yardımlarını ulaştıracak.

Cansuyu Derneği, Ramazan ayı boyunca muhtaçlara ve mazlumlara yardımlarını ulaştıracak.

Hayırseverler ile yardıma muhtaçlar arasında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Cansuyu Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova, faaliyetlerini Yemen, Moro, Arakan gibi kriz bölgeleri başta olmak üzere Türkiye´de ve dünyanın muhtaç bölgelerinde gerçekleştireceklerini, yüz binlerce muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulunup iftar sofraları kuracaklarını belirtti.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kurulduğu tarihten bu yana Ramazan aylarında yardım organizasyonları düzenleyerek, hayırsever vatandaşların emanetlerini bu Ramazan ayında da gerçek muhtaçlara ulaştıracak. 2019 Ramazan organizasyonu kapsamında yurt içinde ve dünyanın farklı bölgelerinde yardım faaliyetleri gerçekleştirecek olan Cansuyu, dünyanın kriz bölgeleri başta olmak üzere muhtaçlara, yetimlere, mültecilere, İslam coğrafyasında mağdur olanlara ve zulüm altında hayata tutunmaya çalışanlara umut ışığı olacak. Ramazan ayı boyunca iftar sofralarından kumanya dağıtımlarına, yetim aylıklarından zekât ve fitre dağıtımlarına kadar birçok alanda yardımlar düzenleyecek olan Cansuyu, Ramazan´ın bereketini mazlum coğrafyalara taşıyacak.

 

İFTAR BEDELİ 20 TL

?Kazancımız, Allah için verdiğimizdir.? sloganıyla Ramazan organizasyonlarını gerçekleştiren Cansuyu, kumanya bedelini 120 TL, iftar bedelini de 20 TL olarak belirledi. Bağışçılar; Cansuyu Derneği resmi internet sitesinden (cansuyu.org.tr), Ziraat Bankası, Türkiye Finans, KuveytTürk, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halkbank´taki bağış/kurumsal tahsilat sisteminden yardımlarını yapabilecekler. Ayrıca PTT´den 511 75 63 No´lu posta çeki hesabına veya Cansuyu Manisa il temsilciliği olarak bize 05423013445 nolu telefonla iletişime giderek makbuz karşılığında bağışta bulunabilecekler.

YARDIMLARINIZI GERÇEK MUHTAÇLARA ULAŞTIRIYORUZ

2019 Ramazan organizasyonu kapsamında konuşan Cansuyu Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova, ?Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bağışları, fitreleri, zekâtları muhtaçlara ulaştırmaya devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Türkiye´de ve dünyanın birçok muhtaç ülkesinde yardımlarımız olacak. Ramazan aylarında bizim insanımızın hassasiyeti daha da artıyor. Fitre ve zekâtlarını muhtaç insanlara ulaştırmamız için bize emanet ediyorlar. Yapılan bütün bağışları cinsine uygun olarak fıkıh kuralları çerçevesinde değerlendiriyoruz. Cansuyu Derneği olarak ?Sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır´ sloganına inanarak ciddi bir şekilde uygulamaya çalışıyoruz? dedi.

 

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA CANSUYU OLACAK

Hayırseverler ile yardıma muhtaçlar arasında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Akova, faaliyetlerini Yemen, Moro, Arakan gibi kriz bölgeleri başta olmak üzere Türkiye´de ve dünyanın muhtaç bölgelerinde gerçekleştireceklerini, yüz binlerce muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulunup iftar sofraları kuracaklarını belirtti.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU