CEBİM AKSESUAR HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

CEBİM AKSESUAR HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

?Akhisar´da akıllı telefonsuz kimse kalmasın? diyerek yola çıkan Cebim Cep telefonları ve aksesuarları ile Akhisar´a hizmet vermeye devam ediyor.

 ?Akhisar´da akıllı telefonsuz kimse kalmasın? diyerek yola çıkan  Cebim Cep telefonları ve aksesuarları ile Akhisar´a hizmet vermeye  devam ediyor.

Akhisar cep telefon aksesuarında lider olan Cebim iletişim kuruluş yılında müşterilerine hizmette sınır tanımayarak güler yüzlü uzman personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak daha kaliteli daha güzel hizmet vermeye aralıksız olarak devam ediyor. Cebim Cep telefonu ve telefon aksesuarları iş yeri sahibi Nevzat Çakmak ?Akhisar´da ?Akıllı telefonsuz kimse kalmasın´ diye çıktığımız bu yolda iş yerimizde Türk Telekom hizmetlerinin yanı sıra faturaya ek olarak 12-24-36 ?a kadar  tarifeli telefon veriyoruz.  Bunun yanında İphone, Samsung telefon çeşitleri tablet çeşitleri, mikrofon, powerbank çeşitleri, Kılıf, Şarj aletleri, Batarya çeşitleri, Selfie çubuğu, koruyucu cam çeşitlerinin yanında garantili olarak teknik servisi  ile hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz benimde bir akıllı telefonum olsa diyorsa hiç düşünmeden Tahir Ün Caddesi   No 108/ A da bulunan iş yerimize danışmaları kendi menfaatlerine olacaktır. Ayrıca cep telefonlarında fatura, kefil, senet ve kredi kartı istemeden elden ödemeli olarak 36 ?aya kadarda taksit imkanlarımız başladı. Diğer taraftan faturasız telefondan faturalıya geçiş, tarife değişikliği gibi daha bir çok hizmetimize ilaveten iş yerimizde faturalı hat almak isteyenlere de kartları ücretsiz veriyoruz.  Biz Cebim iletişim olarak Akhisarlı hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz . Biz Cebim iletişim ve aksesuar olarak dün olduğu gibi bugün ve yarında müşterilerimize güzler yüzlü uzman personelimiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI