CEM KAVÇAK YUVAYA GERİ DÖNDÜ...

CEM KAVÇAK YUVAYA GERİ DÖNDÜ...

Akhisarpor teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğü yeni sezon için Cem Kavçak ile anlaştı.

Akhisarpor teknik direktör Yılmaz ural ile yollarını ayırdıktan sonra  teknik direktörlüğü yeni sezon için Cem Kavçak ile anlaştı. Akhisarspor kulubünden yapılan açıklamyada

?Akhisarsporumuz Cem Kavçak ile yeni sezon için sözleşme imzaladı.Bu sözleşmenin Kulübümüze,Teknik Ekibimize ve Camiamıza hayırlısı olması dileğiyle? denidi.

CEM Kavçak kimdir ?

Futbola Bergamaspor altyapısında başlayan Cem, 1997 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Bergamaspor için ilk resmî karşılaşmasına 17 Ağustos 1997 tarihinde Akhisar Belediyespor´a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. İki sezon Bergamaspor´da oynadıktan sonra memleketinin takımı Akhisar Belediyespor´a transfer oldu. Burada üç sezon başarıyla forma giydi ve 2002-03 sezonunda 2. Lig ekiplerinden Adıyamanspor´a transfer oldu. Adıyamanspor´da üç sezon boyunca düzenli olarak forma giydi ve 2005-06 sezonunda ege ekiplerinden Nazilli Belediyespor´a geçti. Burada´da üç sezon forma giydikten sonra Denizli Belediyespor´a transfer oldu. 2010-11 sezonunun başında1. ligin  yeni ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor´a transfer olan Cem Kavçak, ertesi sezon 2. Lig takımı olan eski takımı Adıyamanspor´da oynadı. 2012-13 sezonunu Bölgesel Amatör Ligde oynayan Kızılcabölükspor´da geçiren Cem Kavçak, 2013-14 sezonunda da Bölgesel Ligde oynayan Bodrumspor´da oynayarak futbolculuğunu sonlandırdı. Kariyeri boyunca 485 resmi maçta forma giyip 38 gol attı.

Teknik Direktörlük Kariyeri

2014 yılında memleketi Akhisar´da antrenör olarak göreve başladı. 5 yıl çalıştığı Akhisarspor´da altyapı antrenörlüğü, antrenörlük ve gözlemcilik yaptıktan sonra, 2018-19 sezonunda Cihat Arslan´in ayrılmasının ardında A Takım teknik direktörlüğü için geçici olarak Akhisarspor´un başına getirildi. Ve sezon sonuna kadar Akhisarspor´u çalıştırdı. Cem Kavçak yönetiminde 14 maçta 13 puan toplayan Akhisarspor sezon sonu 18. sırada yer alarak Süper Ligden 1. Lige düştü. Ligde başarısız olan Cem Kavçak, Türkiye Kupasında ise takımına final oynatarak, teknik direktörlük kariyerinin ilk senesinde büyük başarı elde etmiş oldu. Sivas´ta oynanan final maçında Galatasaray´a 3-1 kaybetti. Ayrıca aynı sezon Akhisarspor Avrupa Kupasında mücadele ettiği için, Avrupadaki son maçı olan Standart Liege maçına Cem Kavçak yönetiminde çıktı ve ilk 5 maçta sıfır çeken takım bu maçta berabere kalarak Avrupadaki ilk puanını aldı. Bu maçta Cem hocanın teknik direktör olarak Avrupa kupalarındaki ilk ve tek maçı oldu.  2019-20 sezonunda 3. Lige yeni yükselen 68 Aksaray Belediyespor ile anlaşmıştı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ