CHP AKHİSAR İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ENGELLERİ KALDIRAN ZİYARETLER

CHP AKHİSAR İLÇE ÖRGÜTÜNDEN  ENGELLERİ KALDIRAN ZİYARETLER

CHP Akhisar İlçe Yönetimi ve CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 3 Aralık ?Dünya Engelliler Günü´´ dolaysıyla Akhisar´daki engeliler derneklerini ziyaret etti.

CHP Akhisar İlçe Yönetimi ve CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 3 Aralık ?Dünya Engelliler Günü´´ dolaysıyla Akhisar´daki engeliler derneklerini ziyaret etti.

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli´nin başkanlığında gerçekleşen ziyaretlerde, en çok ilgi odağı Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu oldu. Engelliler, sorunlarını dile getirirken;ulaşımda güçlük çektiklerini, ailelerinin birkaç saatliğine çocuklarını bırakabilecekleri engelli evi, Akhisar Belediyespor bünyesinde engelli takımı oluşturmayı ve engellilerin sosyalleşeceği bir mekan ile sürekli hizmet verebilecek bir araç tahsisini istediler. 

Başkan Adayı Besim Dutlulu´da; ?Şehri, Akhisarlılarla birlikte ve sizlerle yöneteceğiz. Ne proje getirirseniz onu gerçekleştirmek için çalışacağız. Önümüzdeki günlerde engellilere yönelik projeler konusunda sizlerle bir araya gelip konuşacağız. Belediye Başkanı olursam, özellikle Engelliler Meclisi´ne önem vereceğim. Sizlere engelsiz şehri vaat ediyorum. Spor takımı konusunda, ulaşımın çözülmesinden yana ve 24 saat hizmet verecek araç konusunda söz veriyorum. Engelli evini ben de daha önce düşündüm, bu konuda ciddi bir çalışmamız olacaktır. Kapım her zaman sizlere açık olacak. Bir telefonun tuşları  kadar sizlere yakın olacağım´´ dedi.

Kadın Kolları Başkanı Ruhan Tatlıdil´in organizasyonunda gerçekleşen ziyaretlerde Besim Dutlulu ve yöneticiler, engellilerle yakın iletişim kurarak, sevgilerini gösterdiler. CHP Yönetimi, Özel Ege İlgi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim Merkezi, Sevgi Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, ABSED, Özel Aksek Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  tek tek ziyaret ederek birer Atatürk posterli 2019 takvimi ile çiçek hediye ettiler.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”