CHP AKHİSAR TEŞKİLATI BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

CHP AKHİSAR TEŞKİLATI BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatı parti lokalinde basın mensupları ve parti üyeleri ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatı  parti lokalinde basın mensupları ve parti üyeleri ile birlikte kahvaltıda buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe parti lokalinde düzenlenen kahvaltıya CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli, CHP Akhisar Belediye başkan adayı Ecz. Besim Dutlulu, CHP Kadın Kolları başkanı Ruhan Tatlıdil, İlçe yönetim kurulu ve parti üyeleri katıldı.Kahvaltı programından sonra konuşan İlçe Başkanı Fikirli İsmail, ?Geçen hafta  parti olarak güzel bir süreç yaşadık 6 tane aday adayımız vardı. Güzel bir yarışma oldu. Herkes kendini centilmence tanıttı. Geçen pazarda demokrasi şöleni yaptık ve adayımızı belirledik. Güzel bir seçim oldu bu seçim sonunda Besim Dutlulu, belediye başkan adayımız olarak sandıktan çıktı. Hukuki ataması da dün yapıldı. Öncelikle kendisinin partimize Akhisar´ımıza uğurlu olmasını diliyorum.Bundan sonra ikinci sürece geçeceğiz. İkinci süreçte 31 Mart´a kadar hep birlikte çalışacağız.Proje ve kadromuzu sunacağız ve Akhisarlıyı sosyal demokrat belediyecilikle buluşturacağız. Nedir bu dediğimiz belediyecilik ? Türkiye´de çok güzel örnekleri var. Eskişehir modeli var mesela. Eskişehir´in Brüksel´den hiçbir farkı kalmamış.Bursa Nilüfer belediyesi müthiş çalışıyor.Aydın Belediyesi,İzmir Belediyesi. Bunlar sadece şehir merkezlerinde değil kırsalda çiftçimize tarımsal kalkınma modelini getirdiler. Bugün İzmir belediyemiz toplu taşımacılığı kendi yapıyor.Bizler o projeleri Akhisar´da uygulanabilir hale getireceğiz.Biz seçmenle bir araya geldiğimizde bize şu adayı çıkartın diyorlar biz de gelin üyelerimizle konuşun onlara anlatın diyoruz.Pazar günü oy veren üyelerimiz ama karar seçmenlerimiz. Bu sonuç seçmenin idaresidir.bunun sağlamsını biz 31 Mart´ta göreceğiz.31 Mart gecesi Akhisar belediyesine altı oklu bayrağı dikeceğiz? dedi. CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu ise konuşmasında,  ?Biz Pazar günü CHP olarak birlik beraberlik mesajı verdik. Ciddi ve önemli bir sorumluluğumuz var. Ben de bunun için elimden geleni yapacağım. Biz tabandan gelen sesi biliyoruz, dinliyoruz. Ve Akhisar´ı yönetmeninde kolay olmadığını biliyoruz.Bu zamana kadar ekip çalışması ile geldik. Hep beraber çalıştık mücadele ettik ve güzel bir sonuç aldık.Bundan sonra daha çok çalışmalı daha çok sorumluluk almalıyız. Çünkü Akhisar´ın CHP´ye ihtiyacı var. İnsanlarda bir beklenti var. Köylere bizleri çağırıyorlar. Biz çalışmalara devam edeceğiz. Tüm Akhisarlıların mutlu olacağı bir Akhisar inşa etmek istiyoruz.Biz bunun için çalışacağız. Herkese ulaşacağız. Akhisar´daki herkesin oyuna talibiz. Daha önceki hatalarımızı biliyoruz bunları yapmayacağız, her yere herkese ulaşacağız. Sizlerin desteği ile seçimi kazanacağız.?dedi.
Son olarak söz alan CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu ise,  ?Geçtiğimiz Pazar günü çok ciddi bir sınav verdik, aday adaylarımızın o kendi aralarındaki diyalogu  ile çok güzel bir sınav verdik. Başarıya giden yolda ilk adımı attık,önümüzde uzun bir yol var. Ben bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece 31 Mart´ta da başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. 31 Mart´tan sonra yapacak çok işimiz var.Araştırdım bundan beş sene önce neler demişiz diye. Esas sakin şehir Akhisar. Hiç bir değişiklik olmamış. Beş yıl önce hangi sorunları tespit ettiysek o sorunlar hala duruyor.  Oturup Akhisar´ın sorunları nelerdir neler yapabiliriz diye projeler yapacağız.Akhisar´da yapacağımız çok işimiz var.Akhisarlılara hizmet borcumuz var. burası Akhisarlıların belediyesi olacak.?dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR