CHP İLÇE TEŞKİLATITÜRK EĞİTİM SEN´İ ZİYARET ETTİ

CHP İLÇE TEŞKİLATITÜRK EĞİTİM SEN´İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türk Eğitim Sen Akhisar İlçe temsilciliğine iadeyi ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türk Eğitim Sen Akhisar İlçe temsilciliğine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Türk Eğitim Sen Akhisar İlçe Başkanı Cihan Küçükaydın ve Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.CHP ilçe başkanı İsmail Fikirli Demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri siyasi partiler biriside sivil toplum örgütleridir. Bu bağlamda Türkiye´nin ve Akhisarın etkin sendikalarından biri olarak Türk Eğitim-Sen´i ziyaretten   mutlu olduklarını yeni yönetime başarılar dilediğini söyledi.

Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe başkanı Cihan Küçükaydın nazik ziyaretlerinden dolayı CHP teşkilatına teşekkür ederek. Sendikal mücadelelerinin merkezinde üyelerinin dolayısıyla kamu çalışanlarının  sorunlarının çözümü ve kazanımları olduğunu dile getirerek bizler bu bağlamda sorunlarımızın dile getirilmesi için iktidar yada muhalefet ayırt etmeden siyasi partilerden destek beklediklerini belirtti.

Ziyarette özellikle Milli Eğitim´de yaşanan  sorunlar konuşulurken ziyaret  sohbet ortamında devam etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ