GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

CHP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI GEZİ

CHP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI GEZİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Celebci önderliğinde Akhisar Belediyesi sponsorluğuyla Akhisarlı kadınlara “Çanakkale ve Şehitlik turu” düzenlendi.

Akhisarlı kadınlar ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Kadın Kolları Başkanı Fatma Celepci 13 Ekim Çarşamba’yı 14 Ekim Perşembe gününe bağlayan gece saat 24.00’te Akhisar Belediyesi önünde toplanarak “Çanakkale ve Şehitlik Turu” için otobüslerle yola çıktılar. Celebci tarafından organize edilen tura ilçemizin farklı mahallelerinden kadınların katılımı son derece yüksekti. Akhisarlı kadınlara günübirlik düzenlenen gezide profesyonel rehber Muhsin Kaya eşlik etti. Vatanımızın geçilmeyen son kalesi Çanakkale hakkında önemli bilgiler Akhisarlı kadınlara kazandırıldı.

Konu üzerine konuşan Celebci “Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak ziyaret ettiğimiz köylerde, kadınlarımıza söz verdiğimiz projeyi Akhisar Belediyesi ile birlikte hayata geçirdik. Sevgi çerçevesi içerisinde 11 köy kadınlarımızla beraber Çanakkale Şehitlik Turu yolculuğumuz başladı. Bizleri her konuda destekleyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya kadınlarımız adına çok teşekkür ederim. Biz birlikte güçlüyüz, CHP varsa çözümde var.” dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU