ÇİÇEKLİ CAMİSİNDE 4-6 YAŞ KURAN KURSU AÇILDI

ÇİÇEKLİ CAMİSİNDE 4-6 YAŞ KURAN KURSU AÇILDI

Akhisar Müftülüğüne bağlı Ulu Cami mahallesinde bulunan Çiçekli camisinde 4-6 yaş kuran kursunun açılışı gerçekleştirdi.

Akhisar Müftülüğüne bağlı Ulu Cami mahallesinde bulunan Çiçekli camisinde  4-6 yaş kuran kursunun açılışı gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Çiçekli cami din görevlisi Resul Emre´nin yaptığı program Seyitahmet cami din görevlisi  Selçuk Arap´ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış müftülük şube müdürü Kamil Ayvaz ve Güplüce cami din görevlisi  Mehmet Atasoy´un kaside ve ilahi okumalarıyla devam etti.

Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, Ulu Cami muhtarı Nesime Şakrak, Çiçekli Cami dernek başkanı ve cami din görevlileri hep birlikte kestikleri kurdeleden sonra Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nun yaptığı dua ile son buldu.

Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu yaptığı açıklamada," Müftülük olarak Ulu cami mahallesinde çok ciddi bir ihtiyacı karşılamanın sevinci içerisindeyiz. 4-6 yaş kuran kursları Diyanet İşleri Başkanlığımızın göz bebekleri, okula başlamayan minik yavrularımızı Kuran ile buluşturuyoruz. Rabbim iman dolu Kuran-ı Kerimi rehber edinen nesiller yetiştirmeyi nasip etsin." dedi. Açılışa katılanlara cami önünde lokma, reçel, peynir, zeytin ve çay ikramı yapıldı. Programın sonunda küçük minikler Müftü Türkmenoğlu ve muhtar Nesime Şakrak ile caminin bahçesine ceviz fidanı diktiler.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ