ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA HEYETİ SEÇİMİ YAPILDI

ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA HEYETİ SEÇİMİ YAPILDI

Çiftçi Malları Koruma heyeti seçimi Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu önderliğinde, Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Çiftçi Malları Koruma heyeti seçimi Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu önderliğinde, Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Akhisar Çiftçi Koruma Yönetim ve Murakebe Heyeti seçimi Akhisar Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı.

Saat 10.00´da başlayan seçimlerde oy kullanma saat 12.00´de sona erdi ve 76 üyeden toplam 73 üye seçime katılarak oy kullandı ve 1 oy geçersiz sayıldı. Yapılan Akhisar Çiftçi Malları Koruma Meclisi Üyeleri seçim ardından Vedat Öğütveren´in listesi 38, Mümin Baş´ın listesi 26, Öner Güllüoğlu´nun listesi 7 oy alırken 1 oyda ise farkı bir aday bildirildi.

38 oyla seçimi kazanan Akhisar Çiftçi Malları Koruma Meclisi Üyeleri şu isimlerden oluştu. Asil üyeler, Vedat Öğütveren, Hüseyin Altaş, Metin Yürekli, Mustafa Varol ve Ömer Uslu´dan oluştu. Yedek üyeler, Bülent Kabayel, Sırrı Başlamış, Zekeriya Çimen, Hayri Keskin ve Hüseyin Mastan´dan oluştu.

Akhisar Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyetinde ise asil üyeler Şehabettin İnal, Saim Baltacıoğlu, Ali Yaşbudak, Tuğrul Tuğlacı ve Şeref Togul´dan oluşurken yedekler ise Mehmet Tumrul, Önder Demirbaş, Aydın Demir, Zülfükar Kavas ve Özkan Karaca´dan oluştu. 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”