GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÇİFTÇİLERE DESTEK DENİZ´DE

ÇİFTÇİLERE DESTEK DENİZ´DE

DenizBank,?Mobil Şube´etkinlikleri ile Akhisar Mecidiye´de üreticilerle buluştu.

DenizBank,?Mobil Şube´etkinlikleri ile Akhisar Mecidiye´de üreticilerle buluştu.

DenizBank, Türkiye genelinde tarımın gelişimine destek sunma üzerine çalışmalarına devam ediyor. DenizBank, bankacılık ürün ve hizmetlerini teknoloji ile buluşturan ?Mobil Şube´leri aracılığıyla önemli bir proje başlatıyor.

Banka bu çerçevede, AXA Sigorta işbirliği ile 02 Ekim 2019 tarihinde arasında Akhisar Mecidiye´de düzenlediği ?Mobil Şube´ etkinlikleri kapsamında üreticilere ulaşarak çiftçiye ilk elden eğitimler verildi, çocuklar ile eğitici aktiviteler gerçekleştirildi.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk, Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç, Tarsim Bölge Sorumlusu Özgün Tütüncü, Tariş Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Başkanı Ali Ekber Polat ile oda ve ilçe tarım müdürlüklerinden yetkililerinde katıldığı eğitim programlarının yanı sıra, buluşmalarda DenizBank´ın Türkiye´de bir ilk olan Üretici Kart´ından tarım bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetlerine kadar çalışmaları hakkında geniş kapsamlı bilgi paylaşımında bulunuldu.

?Üreticilerimizin memnuniyeti için hep bir adım ötesini hedefliyoruz?

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet Üz şunları söyledi; ?DenizBank olarak geleneksel bankacılık alanında benimsediğimiz üretici odaklı hizmet anlayışımızın yanı sıra, çiftçilerimizin memnuniyetini artırmak için beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden, bir yandan teknoloji ile iç içe çözümler, alternatifler üretiyor, diğer yandan üreticilerimizin yüzünü güldürecek çalışmalarımızı ülke çapında sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ekim ayında Akhisar´da çiftçilerimizle eğitim programları ve çeşitli aktiviteler ile bir araya gelecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek?.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”