GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÇINAR MANAV´I HİZMETE AÇILDI

ÇINAR MANAV´I  HİZMETE AÇILDI

Akhisar Ragıpbey Mahallesinde Çınar Manavı hizmete girdi.

Akhisar Ragıpbey Mahallesinde Çınar Manavı hizmete girdi. Ragıpbey Mahallesi 16 Sokak No 27/C adresinde düzenlenen saat 12.30 da gerçekleşen Çınar Manavı açılışna Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral ve Belediye başkan yardımcılaraı katıldı.

Çınar Manav´nın  açılış kurdelesini Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral ve işletme sahibi Yusuf Yener kesti. Açılışta Belediye Başkanı Besim Dutlulu ?bu gün yeni mekanı olan Çınar manavının açılışını gerekleştiriyoruz.

Kardeşlerimize yeni mekanı hayırlısı olsun ve yeni mekan açan tüm kardeşlerimize  Allah bol kazançlar verir inşallah? dedi.

Çınar Manav işletme sahibi Yusuf Yener, yeni açtiğimız dükkanımız da sebze, meyve ve yeşillik çeşitleri her zaman taze olarak vatandaşımıza ve müşterilerimize sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşayacağız. Yeni işyerimiz Akhisar´ımıza hayırlı olsun? Açılışa katılan davetlilere  pilav ve ayran ikramı yapıldı.  


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ