KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Çocuk ve Genç Resim sergisi açıldı

Çocuk ve Genç Resim sergisi açıldı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi, Çocuk ve Genç Resim Atölyesinde eğitim gören 14 kursiyerin 51 eseri Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın katılımı açıldı.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi, Çocuk ve Genç Resim Atölyesinde eğitim gören 14 kursiyerin 51 eseri Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın katılımı açıldı.

İlk olarak söz alan Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak, ?Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde faaliyet gösteren Nurhan Doğan hocamızın çalıştırdığı çocuk ve genç resim sergisi açılışı için burada toplanmış bulunuyoruz? dedi.

Çok değerli bir çalışma olduğuna dikkat çeken Çocuk ve Genç Resim Atölyesi öğretici Nurhan Doğan, ?Öncelikle Belediye Başkanımız Salih Hızlı, Halk Eğitim Müdürü Süleyman Erdem´e, Sanat Atölyesi sorumlumuz Umut Ak´a, çocuklarımızın ailelerine ama en çok da çocuklarıma teşekkür ediyorum. Hepsinin ileride sanata değer veren bireyler olacağını düşünüyorum. Şuanda zaten bunu sahiplenmiş durumdalar. En güzel teşekkürüm en güzel duygularımı onlar için gitsin. Çalışmalarımızda 51 eser bulunmakta, akrelik boya, yağlı boya, kara kalem, kuru kalem gibi çalışmalarımız mevcuttur? dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?ben de sizlere çok teşekkür etmek istiyorum, tabiki bizim belediye hizmet binamızın üzerinde çok değer verdiğimiz bir çalışma platformumuz var. Sanat atölyelerimizde her yaş grubunda her kesimden insan gelip çalışıyor. Şehrimize sahip çıkmak  böyle bir şey, hamasi nutuklar ile değil de bir şeyler yaparak şehre sahip çıkmak bir şey üretmek bu şehrin hafızasına belleğine birşeyler kazımak çok değerli ve çok önemlidir. Bu çaıdan sizleri tebrik ediyorum, bu sizin normal öğrenciliğinizin durumunda yaptığınız fazladan bir çalışma. İnşallah bundan sonraki hayatınızda da sizlere değer katacak bir olaydır? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI