KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Çocuklar Maşaa ve Koca Ayıı ile Eğlendi

Çocuklar Maşaa ve Koca Ayıı ile Eğlendi

Caretta Ajans tarafından düzenlenen etkinlik Şehit Necdi Şentürk Parkı içinde bulunan Belediye Sinema Salonu´nda gerçekleşti.

Caretta Ajans tarafından düzenlenen etkinlik Şehit Necdi Şentürk Parkı içinde bulunan Belediye Sinema Salonu´nda gerçekleşti.

Etkinlik öncesi sinema salonunun önünde çocuklar ve aileleri tarafından uzun kuyruklar oluştu. Etkinliğe Akhisarlı vatandaşların ilgisi yoğundu. Sinema solunu ağzına kadar doldu.

Etkinlik müzikal tiyatro oyunu ile başladı. İlk olarak Maşaaa karakteri sahneye çıktı. Maşaa ve salonda bulunan çocuklar hep bir ağızdan ?Koca Ayı? diyerek bağırarak ?Koca Ayı? karakterini sahneye çağırdılar. Sahneye gelen Koca Ayı ve Maşaaa karakterleri oyunlarını çocuklara sahneledi. Animasyon şov tarzı ile geçilen etkinliğin bu bölümü sonrası Maşaaa karakteri ve çocuklar çığlık attılar.

Daha sonra oyuna Örümcek Adam dâhil oldu. Sahneye çıkan Örümcek Adam sık sık sahneden çocukların yanına inerek onlarla oynadı. DJ dans şov şeklinde geçilen bu bölümde Kırmızı Başlıklı Kız oyuna dâhil oldu. Kırmızı Başlıklı kız ve diğer karakterler oyunlarını sergiledi.

Etkinlik boyunca çocuklar ellerindeki rengârenk çubuklu oyuncaklarını salladılar.

Son olarak etkinlik, salonda bulunan bütün çocukların sahneye çağrılarak karakterlerle fotoğraf çekilmesiyle son buldu.




İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI