GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

COŞKU İLE KUTLANDI

COŞKU İLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 97´inci yıldönümü kutlamaları, Akhisar´da devlet erkanının Milli Egemenlik Meydanı´nda Atatürk Anıtı´na çelenk koyma töreni ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 97´inci yıldönümü kutlamaları, Akhisar´da devlet erkanının Milli Egemenlik Meydanı´nda Atatürk Anıtı´na çelenk koyma töreni ile başladı.

Saat 09.00´da başlayan törende Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Besim Dutlulu sırasıyla kurumlarının çelenklerini koydular.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Süleyman Özen´in de katıldığı çelenk programı sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Hava İstihkam Üsteğmen Metehan Sarı yaptı.

Akhisar Şehit Hasan Acar Ortaokulu öğrencisi Kübra Oral´ın şiirini okumasıyla son buldu. Ardından protokol üyeleri alanda bulunan Gazileri selamlayarak Zafer Bayramını kutladı.

Kutlamaların ikinci bölümünde saat 09:45´te kaymakamlık makam odasında Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava istihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Süleyman Özen, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu tebrikleri kabul etti.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”