CUMHURİYET BAYRAMI´NIN 97.YILI, ÇELENK SUNMA PROGRAMI İLE BAŞLADI

CUMHURİYET BAYRAMI´NIN 97.YILI, ÇELENK SUNMA PROGRAMI İLE BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 97. kutlama yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Milli Egemenlik Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 97. kutlama yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Milli Egemenlik Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Umut Çavuş ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de katılımı ile CHP İlçe Başkanlığı binasından Milli Egemenlik Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na yürüdü.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törene Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, siyasi parti ilçe yönetimleri, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, öğretmenler, birçok vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak gerçekleştirilen çelenk koyma programında sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konuldu. Tören, saygı duruşu ve Akhisar Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı´nın okunmasıyla sona erdi.

Tören sona erdikten sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı Umut Çavuş, Eğitim İş Sendikası Akhisar Temsilciliği ve üyeleri ile birlikte Atatürk Anıtı´na çelenk koydu.

Öte yandan Cumhuriyet Bayramı´nın 97.yıl kutlama programı çerçevesinde Perşembe günü sabah saat 09:30 ile 09:50 arası Öğretmenevi´nde tebriklerin kabulü ardından saat 10.00´da ise bayram töreninin Milli Egemenlik Meydanında yapılacağı bildirildi.

Akhisar Belediyesi´nden Bisiklet Turu

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Bisiklet Turu kapsamında saat 13.00´da belediye önünden hareket edilerek Gölet alanına kadar bisiklet turu yapılacak.

Cumhuriyet´in 97.yılına özel 97 fidan dikilecek

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu talimatları doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesi´nde oluşturulacak Cumhuriyet Parkı´na saat 13.30´da 97 fidan dikilecek. Günün sonunda ise Akhisar Belediyesi sosyal medya hesaplarından saat 20.00´dan itibaren Akhisar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu´nun ?Cumhuriyet Konseri? canlı olarak yayınlanacak.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU