DAĞDERE, DUTLULU´YU BAĞRINA BASTI

DAĞDERE, DUTLULU´YU BAĞRINA BASTI

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, ?Akhisar´ın kaybedeceği bir 5 yılı daha yok? dedi.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, ?Akhisar´ın kaybedeceği bir 5 yılı daha yok? dedi.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Dağdere Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşlara seslendi. Soğuk havaya rağmen yüzlerce mahalle sakini Dutlulu´yu dinlemeye geldi. Dutlulu´nun Akhisar´a yakışır bir başkan olduğunu söyleyen Dağdere halkı, 31 Mart seçimlerinde tercihlerini Dutlulu´dan yana kullanacaklarını ifade etti.

 

Besim Dutlulu´yu, Dağdere girişinde onlarca araç karşılayarak mahalleye kadar konvoy şeklinde eşlik etti. Mahalle girişinde davul, zurna eşliğinde havai fişekler ve meşaleler ile karşılanan Dutlulu ve Şıktaşlı´ya halkın ilgisi büyüktü. Soğuk havaya rağmen meydanda toplanan yüzlerce kişilik kalabalığa seslenen Dutlulu, Dağdere halkına teşekkür etti.

?ONLARIN YAPAMADIKLARINI YAPMAK İSTİYORUZ?

?Sizlerin desteğiyle Akhisar´a yapacağımız çok hizmet var´diyerek sözlerine başlayan Besim Dutlulu, ?Bildiğiniz gibi Akhisar´da son 15 yıldır hizmet veren bir belediye yönetimi var. Bu yönetimin yaptığı ya da yapmadığı hizmetlere hepiniz şahit oldunuz. Onlara çok teşekkür ederiz ama bunun notunu siz vereceksiniz. Biz hizmet aşkıyla geliyoruz ve bu konuda çok iddialıyız. Onların yapamadıklarını Akhisar´da yapmak istiyoruz. Artık Akhisar Belediyesi´ne yeni bir anlayış, yeni bir enerji ve yeni bir heyecan lazım. İşte bu saydıklarımın hepsi bende ve ekibimde var? diye konuştu.

AKHİSAR´IN KAYBEDECEĞİ 5 YILI DAHA YOK

Akhisar´ın güler yüzlü, insanlara tepeden bakmayan, halkın içinden bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu söyleyen Besim Dutlulu, sürekli vatandaşların ve esnafın arasında olacağının altını çizdi. Dutlulu konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: ?Akhisarlılarımız 2019 yılında bile bozuk yollara mahkum edilmiş durumda. Biz halkımızı bu zulümden kurtaracağız. O yolları düzeltmek, bir hizmet ya da proje değil, bizim asli görevimiz. Akhisar´ımızı daha modern hale getirerek Akhisarlıların huzurlu ve mutlu olduğu bir kent inşa edeceğiz. Akhisar´ımızın kaybedeceği bir 5 yılı daha yok. Kentimize artık çalışkan, halkın içinde olan, insanlara tepeden bakmayan, enerjik ve hizmet etmeye kendini adamış bir belediye başkanı lazım. Biz evvel Allah bu özellikleri taşıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde sizler bize destek olursanız, Allah da nasip ederse size söz veriyorum; çok çalışacağım ve desteklerinizin hakkını fazlasıyla karşılayacağım.?

Orkun Şıktaşlı, Besim Dutlulu´nun Akhisar´a yakışan bir belediye başkanı olacağını söyleyerek, projelerini anlattı. Esnafı ziyaret eden Dutlulu ve Şıktaşlı vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Besim Dutlulu Dağdere gençliği ile bir araya gelerek, gençlerin de mutlu olacağı, isteklerinin karşılanacağı bir Akhisar´ı hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI